Élet-Stílus

VV Dani a kiesése után a médiában helyezkedne el, szívesen dolgozna például rádióban

Korábban felszolgáló volt, erre a pályára viszont nem szeretne visszatérni.

Múlt hétvégén VV Dani távozott a ValóVilágból, VV Márió 50,89 százalékkal nyerte meg a párbajt. A kiesett versenyzővel a Blikk készített interjút, melyben elmondta, hogyan érezte magát a párbaj után, illetve mik a tervei a jövőre nézve.

Nagyon szomorú érzésekkel jöttem el a párbajról, mert ezt az egyet nem szerettem volna: kiesni. Nemcsak a párbajt vesztettem el, hanem elvesztettem mellette egy olyan lányt, Melinát is, aki nagyon közel állt hozzám. Ezt nehéz még mindig feldolgozni. Az alig egy százalék pedig külön bosszantó, ennyire nem voltam még szomorú soha életemben, mint abban a pillanatban

– mondta a lapnak az egykori villalakó, aki szerint a közte és a VV Márió között húzódó konfliktusban neki kellett volna nyernie, úgy érzi, neki volt igaza.

Ami a VV Melinával való kapcsolatát illeti, VV Dani azt mondta, szeretné, ha a villán kívül is együtt lehetnének majd, ez viszont még idő kérdése.

Ez akkor fog kiderülni, ha Melina is kint lesz. Mind a ketten tartjuk is magunkat ehhez, amit meg is beszéltünk. Szeretnénk majd kint is egymással lenni, és az elejéről kezdünk majd mindent: elmegyünk erre-arra, randizunk majd.

A kiesett versenyző a ValóVilág előtt felszolgálóként dolgozott, ám mint kiderült, nem szeretne visszatérni ehhez a munkához, sokkal szívesebben helyezkedne el a médiában.

Megtetszett a verseny után a média világa, érdekes számomra. Ha lesz rá lehetőség, akkor mindenképp szeretnék benne elhelyezkedni. Legyen szó rádiós munkáról, modellkedésről, vagy bármi egyébről

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik