Élet-Stílus

Lakatos Márk: Úgy éreztem, hogy a műsorvezetők közül az egyik legjobb vagyok a Reggeliben

RTL
RTL
Nem számított a kirúgásra.

November 24-én az RTL bejelentette, hogy Lakatos Márk távozik a Reggeli csapatából. A műsorvezető nemrég a Blikknek mesélt arról, hogyan is zajlott pontosan a menesztése.

Arra fel voltunk készülve, hogy valakinek mennie kell, hiszen ugye jött két új műsorvezető, Szabados Ágnes meg az az Éjjel-nappal Budapestes fiú [Tihanyi Péter – a szerk.]. Pont az után az adás után történt, amikor együtt vezettünk műsort. Számítottunk arra, hogy valaki menni fog, de meg kell hogy mondjam, én nem számítottam rá, már csak azért sem, mert előtte néhány héttel jött egy nagy lehetőségem, amikor Járai Máténak hál’ istennek elment a hangja, és gyakorlatilag egy egész műsort egyedül hoztam le. Úgy éreztem, hogy ez egy jó bizonyítéka volt annak, hogy a műsorvezetők közül az egyik legjobb vagyok a Reggeliben. Ehhez képest derült égből a villámcsapás volt, amikor azt mondták a műsor végén az öltözőben, hogy »köszönjük szépen, akkor ennyi volt«.

Arról is beszélt, hogy a döntéssel kapcsolatban nincsen benne tüske, de intézhették volna máshogy.

Szerintem négy és fél év után lehetett volna ezt másképp is csinálni. Az volt a jó, hogy mivel nem kerültem saját magam alá, ezért tudtam valami olyan erőt képviselni, amire reagált a ház is, és ebből sikerült egy olyan kompromisszumos, szép búcsút csinálni, amit szerintem amúgy alanyi jogon is megérdemeltem volna.

Kapcsolódó
Lakatos Márk a Reggeliből való távozása után regényírásba kezd
Egy önéletrajzi ihletésű, de fiktív regény megírására készül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik