Élet-Stílus

Berki Mazsi a DWTS-ról: Ahhoz képest, hogy becsípődött a derekam és a rekeszizmom is begyulladt, remek produkciót nyújtottunk

TV2
TV2
Büszke magára és a táncpartnerére is.

Szombat este debütált a Dancing with the Stars idei évadának első élő showja, ahol Berki Mazsi is bemutathatta tánctudását. Berki Krisztián özvegye eleve hátránnyal indult a többi versenyzővel szemben, hiszen hetekkel később kezdte meg a felkészülést: Bonyhádi Ferenc eredetileg Kulcsár Edinával táncolt volna, a modell viszont visszalépett a versenytől, amikor megtudta, hogy várandós.

Kapcsolódó

Berki Mazsi a műsor első adása után a story.hu-nak árulta el, hogy a felkészülés ideje alatt újabb másfél héttől esett el, ugyanis lesérült az élő adást megelőző időszakban.

Becsípődött a derekam, illetve a rekeszizmom is begyulladt, ahhoz képest remek produkciót nyújtottunk.  Az elején nagyon izgultam, ami aztán tovaszállt. Majd lett egy kis gyomoridegem, de végül magabiztosan álltunk fel a színpadra

– magyarázta a lapnak, hozzátéve: úgy érzi, táncpróbákhoz képest jobban sikerült teljesítenie az élő műsorban, ezért büszke magára és a táncpartnerére, hogy sikerült ezt kihoznia belőle.

A próbák alatt egyébként Zimány Lindának is párnapos kényszerpihenőt kellett tartania, neki a bordái alatt húzódó izmai zúzódtak meg tánc közben.

Kapcsolódó
Zimány Linda lesérült táncpróba közben
Pár nap kényszerpihenő vár rá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik