Élet-Stílus

Terjed egy fotó a neten, hogy Erzsébet királynő álruhában fesztiválozik

Max Mumby / Indigo / Getty Images
Max Mumby / Indigo / Getty Images
A Glastonbury fesztiválon tűnt fel a királynőre emlékeztető asszony.

Vasárnap ért véget Anglia egyik legnagyobb zenei fesztiválja, az ötnapos Glastonbury. A fellépők között volt többek között Billie Eilish, Noel Gallagher, Paul McCartney és Robert Plant is. Utóbbi énekes pénteki koncertjének BBC-s közvetítésén szúrta ki egy rajongó azt a fesztiválozót a tömegben, aki erősen emlékeztet II. Erzsébet királynőre.

Kapcsolódó
Először zenélt együtt Bruce Springsteen, Paul McCartney és Dave Grohl
Zenetörténelmet írt a Glastonbury fesztivál szombati napja. A Beatles egykori zenészének koncertje nézőcsúcsot hozott, és McCartney is rekorder lett.

Az ismeretlen nőről készült fotót a Twitteren osztotta meg. Hamar bejárta a világhálót, mindenki azt találgatja, hogy vajon lehetséges-e, hogy tényleg a brit uralkodó a kék kapucnis kabátot viselő, napszemüveges asszony. Egyesek szerint az illető jobban hasonlít a királynő 71 éves lányára, Anna hercegnőre.

Ha a királynő nem is, de az uralkodó család fiatalabb tagjai tiszteletüket tették a zenei fesztiválon. Beatrix hercegnő a férjével, Edoardo Mapelli Mozzi társaságában látogatott ki az eseményre. II. Erzsébet hétfőn Skóciába utazott, a kulcsok ceremóniáján vesz részt Edinburgh-ban. Ez az első nyilvános esemény, amin hivatalosan megjelenik a platina jubileumi ünnepségsorozat óta. Az utóbbi időben egyre nehezebben mozog, ezért több eseményt is lemondott.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik