Élet-Stílus

Lajos herceg látványos jelét adta, hogy nem tetszenek neki a királynő tiszteletére felettük elzúgó repülők

Karwai Tang / WireImage / getty
Karwai Tang / WireImage / getty
Meghan, Harry és András herceg nem lehettek ott.

II. Erzsébet 1952 februárja óta uralkodik az Egyesült Királyságban, azaz pont 70 éve. Emiatt a szigetország ünnepel, a platina jubileum miatt pedig rendezvényeket tartanak egészen vasárnapig. Megtartották a Trooping the Colour ceremóniát is, amellyel régi hagyomány szerint az uralkodó hivatalos születésnapját ünneplik meg.

A királyi család nagyobbik része itt csatlakozott a királynőhöz a Buckingham-palota erkélyére, ahonnét integettek az ünneplőknek. Ott volt a családdal Vilmos herceg, Katalin hercegné és mindhárom közös gyerekük is. Lajos herceg nagyon élt a felvonulást figyelve, ám amikor a palota felett elhúzó repülők csináltak zajt, az már nem nagyon tetszett neki.

Karwai Tang / WireImage
Karwai Tang / WireImage
Karwai Tang / WireImage
Karwai Tang / WireImage

Harry herceg, Meghan Markle és András herceg azonban nem léphettek a teraszra, ugyanis a királynő korábban elmondta, kizárólag azok a családtagok vehetnek részt az ünneplésen, akik aktívan dolgoznak. Harryék 2020-ban lemondtak tisztségeikről, a yorki herceg pedig 2019-ben vonult háttérbe, miután szexuális zaklatással is megvádolták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik