Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Schobert Norbi arról beszélt, amikor Rubint Réka bugyiban rámászik

Mint minden héten, most is mutatjuk, mit olvastak nálunk a legtöbben tavaly ilyenkor.Közös kocsikázásunk apropója az, hogy nosztalgiázzunk a fitneszguru-üzletember idén harmincéves karrierjéről. Egy 46 éves Ladával utaztunk, amit feleségétől kapott tizedik házassági évfordulójukra, mivel egy hasonló kocsi volt Norbi első autója. Menet közben elmondta azt is, miért lenne veszélyes, ha 100 millió forint alá csökkenne a készpénze, és miért dobta ki egyszer a lánya udvarlóját. A felvétel október 22-én készült, amikor még nem volt kötelező a köztéri maszkviselés.

Katz Dávid elvitte egy közös kocsikázásra Schobert Norbertet. Az apropó az volt, hogy nosztalgiázzanak egyet a fitneszguru-üzletember tavaly harmincéves karrierjéről.

Kapcsolódó
Schobert Norbert: Szivar, viszki, Rubint Réka meg bugyiban rám mászik
A fitneszguru-üzletember azt is elmondta, miért lenne veszélyes, ha 100 millió forint alá csökkenne a készpénze, és miért dobta ki egyszer a lánya udvarlóját.

Már a címe is zseniális a következő hírnek, nincs is mit hozzátenni.

Kapcsolódó
Erjedt körtétől lerészegedett mókust videózott egy nő a kertjében
Dülöngélve ment vissza, hogy egyen még belőle, de alig állt a lábán.

Tavaly ilyenkor egy szombat estén elsőként kellett távoznia a Való Világ-villából az egyik villalakónak, VV Mercédesz-nek. Erről pedig lényegében a nézők döntöttek, ám a kommentekből kiderült, hogy sokan nem voltak tisztában azzal, mire szavaznak.

Kapcsolódó
ValóVilág: A nézők háborognak, úgy érzik, átverte őket az RTL
A kommentelők szerint más esett volna ki, ha a csatorna nem vezeti félre őket a kérdéssel.

„Drága, ne próbálkozzon, mert fogy a türelmem, és goromba leszek” – így reagált idősebb Orbán Győző, a miniszterelnök apja, amikor a tavaly újabb állami munkáiról kérdezte a Direkt36. A portál azután kereste fel gánti bányájánál Orbán Győzőt, hogy újabb bizonyítékok kerültek elő arról, hogy a cége állami megbízásokhoz jutott.

Kapcsolódó
Orbán apja a Direkt36 újságírójának: Drága, ne próbálkozzon, mert fogy a türelmem, és goromba leszek
Orbán Győző újabb állami munkáiról szerettek volna részleteket megtudni a lap munkatársai, nem jártak sikerrel.

Tavaly november végén 170 emberi maradvány került elő a Margit körúton: keresztényeket temettek a korábbi iszlám sírokra. Hogyan történhetett? Az 1200 négyzetméteren folyó feltárás háromezer év nyomait fedte fel a késői bronzkortól a rómaiakon keresztül középkori emlékekig, illetve a török, majd Buda felszabadítása után a XVIII. században megnyitott keresztény temetőig.

Kapcsolódó
Egymás után találják a csontvázakat a Margit körúton
Eddig 170 emberi maradvány került elő a Margit körúton: keresztényeket temettek a korábbi iszlám sírokra. Hogyan történhetett?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik