Fotó: Fox9
Szórakozás

Erjedt körtétől lerészegedett mókust videózott egy nő a kertjében

Dülöngélve ment vissza, hogy egyen még belőle, de alig állt a lábán.

Az amerikai Minnesota államban élő Katy Morlok rendszeresen szokta etetni a háza közelében élő mókust, és amikor talált pár régi körtét a hűtőjében, úgy gondolta, jó ötlet lesz azokat kirakni neki. Az Inver Grove Heights városában élő nő a Fox9 televíziónak elmondta, a mókus nagyjából egy órával később visszatért az etetőjéhez, és ekkor tűnt fel neki, hogy a Lil Rednek elnevezett mókus furcsán viselkedik.

Dülöngélt, mintha csak részeg lenne, alig bírt egyenesen állni a tálja mellett, és még bele is kellett kapaszkodnia, hogy ne dőljön fel. Morlok rögtön tudta mi lehetett a baj: a körték megerjedtek, és a mókus tényleg részeg lett. A nő videót készített az állatról, majd kiment, és beszedte a maradék körtét, nehogy a mókus veszélyesen berúgjon.

Morlok elmondta, hogy egész este a mókusért aggódott, de szerencsére az állatnak nem lett semmilyen komoly baja, másnap már újra régi önmaga volt.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.