Élet-Stílus koronavírus

Kórházba került koronavírus miatt, miután ott volt a vonatozós karácsonyi bulin

Úgy tudni, rajta kívül legalább kettő embernek lett még a tesztje pozitív.

Nemrégiben kisebb botrányt kavart az a videó, amelyben a queensi republikánusok karácsonyi buliján a Bee Gees dalára vonatoztak az emberek maszk meg minden elővigyázatosság nélkül, hiába az állam egyébként sem túl szívderítő járványadatai.

Egy helyi lap, a Queens Daily Eagle a BuzzFeed szerint most arról ír, hogy minimum egy a partin résztvevők közül koronavírus miatt kórházba került.

Nem vonatoztam. Ettem. Nem tudom, hogy kaptam el

– nyilatkozta James Trent a republikánus klub elnöke kórházi ágyából. Azt is elmondta, hogy szerinte nem csinált „semmi rizikósat”.

Trent két nappal a buli után érezte magán először a tüneteket, azt nem tudni, hogy a buliban is már vírusosan ment, esetleg ott kapta el mástól.

Mintegy 40 ember jelent meg a december 9-i rendezvényen, köztük a vonatozó sort egy ideig vezető nő, Vicky Paladino, aki jövőre indul a New York-i önkormányzati választáson. Fia vezeti a kampányát, akit utolért a BuzzFeed, és aminek azt nyilatkozta, hogy „a médiahisztéria szégyenletes”, amit a buli miatt csaptak.

Nagyon szomorú a társadalmunkra, a médiánkra és a ránk nézve, hogy egy hétköznapi ünnepi bulit úgy állítanak be, mint ami miatt szégyelleni kellene magunkat

– nyilatkozta Thomas Paladino, majd hozzátette:

Megbántam, hogy elmentem a buliba? Talán. Ez a parti hibája? Nem. Ilyen az élet.

Az Eagle úgy tudja, a parti még legalább két résztvevőjének lett pozitív a tesztje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik