Élet-Stílus

Feljelentette a saját anyját egy tízéves amerikai lány, de jó okkal tette

Egy tízéves kislány hívta ki a rendőröket a saját anyjára szeptember 7-én, szombaton az arizonai Glendale-ben. A nő részegen vezetett, miközben három, 15 év alatti gyermek ült a kocsijában – írja az Az Central című helyi hírportál.

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, a 31 éves Stephanie L. Davis az autója mellett állt. A rendőrséget értesítő kislány azonban megmutatott egy videót a rendőröknek, amin az látszott, hogy az anyja rettenetesen bizonytalanul vezeti az autót, miközben a három gyerek visítozva könyörög neki, hogy álljon félre, mielőtt balesetet okozna.

A rendőrök jelentésében az áll, hogy a nő ugyan elismerte, nem sokkal korábban bort ivott, de helyszíni, alkoholszondás ellenőrzést megtagadta. Mivel átható alkoholszag terjenget körülötte, és alig állt a lábán, vérvételre bekísérték a legközelebbi kapitányságra. A nő kis híján kiesett a rendőrautóból, amikor megpróbált kiszállni, a rendőröknek kellett elkapniuk.

Davist megvádolták ittas vezetéssel, majd szabadon engedték. A nőnek szeptember 23-án reggel kell majd megjelennie a bíróság előtt.

(Kiemelt képünkön Stephanie L. Davis, fotó: Glendale PD)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik