Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Felhők miatt bukott le egy utazóblogger

Ahogy minden héten, most is előszedjük azokat a cikkeinket, melyek tavaly ilyenkor a legjobban érdekelték az olvasóinkat. Íme, a 35. hét legtöbbet kattintott cikkei.

Pont egy éve a legolvasottabb cikkünk volt azaz írásunk, amelyben lerántottuk a leplet arról az influenszerről, aki mondjuk úgy, kicsit csal a fotóival. De miről is van szó pontosan az ő esetében? Tupi Saravia Buenos Aires-i utazóblogger, akinek Instagram-oldalát közel 300 ezren követik. Ám akár az olaszországi Velencében, akár Thaiföldön, akár Indonéziában jár az argentin lány, valahogy mindig pont ugyanolyan felhők vannak a feje fölött az égen.

Bárhol is járjon, mindig ugyanazok a felhők vannak az utazóblogger feje felett
A fiatal nő nem érzi úgy, hogy bárkit is átverne.

Nem biztos, hogy elegendő információval rendelkezik a nők ciklusáról az a férfi, akit a barátnője elküldött tampont venni – írtuk tavaly. A férfi, Lewis a boltban nem tudott dönteni a különböző típusok és méretek között, így küldött egy üzenetet a nőnek, Brogan Paget-nek. Az üzenetben egy képet küldött két doboz tamponról, az egyik citromsárga normális tampon volt, a másik zöld nagy. Aztán megkérdezte:

A citromosat vagy a lime-osat szeretnéd?

Elment a barátnőjének tampont venni, most mindenki rajta nevet
Vagy, a kommentekből kiderül, nem mindenki érti teljesen a viccet.

Tavaly nagy botrányba keveredett az a német lap, amely a népszerű, de rendkívül fiatal világsztárt, Billie Eilish-t kopaszon, ráadásul meztelenül ábrázolta. A fotó miatt a magazin kénytelen volt bocsánatot kérni, a képet pedig természetesen azóta törölték.

A 17 éves Billie Eilish-t meztelenül, kopaszként ábrázolta egy magazin, ő meg szétoltotta őket kommentben
Finoman utalt arra kommentben, hogy nem tetszik neki a 3D technikával készült fotó.

A pénisz mérete örök aggodalomra ad okot sokak számára, az adott méretet megváltoztatni nem lehet, csak az elfogadás segíthet. Ehhez azonban olyan partner szükséges, aki nem bánt a méret miatt, nem szól meg és elfogadó. Fontos témákat boncolgattunk egy éve, szerencsére sokakhoz el is jutott az üzenet.

szexrovat
A péniszméretem eléggé elmarad az átlagtól
Olvasónk gúnyos megjegyzést is kapott barátnőjétől a méretére.

És végül jöjjön a tavalyi év egyik legmegrázóbb története. Harmincöt évet, vagyis életének több mint felét töltötte börtönben a 68 éves Cathy Woods egy olyan gyilkosság miatt, amit nem ő követett el.

Hárommillió dollárt kapott egy nő, aki harmincöt évet ült ártatlanul egy gyilkosságért
A nőt egy pszichiátriai intézetben ápolták, amikor a nyomozók kicsikarták belőle a beismerő vallomást.

Kiemelt kép: @MattNavarra/Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik