Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Akik elégedettek a szexszel, megteszik ezt a 10 dolgot

Ahogy minden héten, most is előszedjük azokat a cikkeinket, melyek tavaly ilyenkor a legjobban érdekelték az olvasóinkat. Íme, a 33. hét legtöbbet kattintott cikkei.

Az egyik legnépszerűbb tavalyi cikkünk volt Sereg Tímea, párkapcsolati és szexuális tanácsadással foglalkozó szerzőnk írása, amelyből kiderült, hogy melyek azok a dolgok, amiket általában bevállalunk, ha elégedettek vagyunk a szexuális életünkkel. Nem a napi két szex, és még csak nem is az extrém szexpózok teszik harmonikussá hosszú távon a szexuális életet, hanem az, ha a mindennapokban két ember folyamatosan ápolja, gondozza kapcsolatát.

Akik elégedettek a szexszel, megteszik ezt a 10 dolgot
Minden párnak rendszeresítenie kéne a hosszú hétvégéket.

Egy éve mindenki nagyot nézett, mikor a mentők köszönet helyett valami egészen mást kaptak, mikor kimentettek egy kislányt a tengerből. Az angol család Porthlevenbe utazott egy kis tengerparti strandolásra. Egy helyi üzletben vásároltak egy gumimatracot, és már mentek is fürödni. A part mentén azonban olyan erős volt a szél, hogy a matracon fekvő kislányukat elkezdték befelé sodorni a hullámok.

A helyzet drámai volt, a szülők értesítették a parti őrséget.

A mentők a sikeres mentés után két héttel mit kaptak kézhez a kislány szüleitől? Nem mást, mint egy számlát! A részleteket itt találod.

A Portland városában található Maine Medical Centerben – a szülészeti osztályon – kilenc nővér volt várandós egy időben; az összes baba születését április és július közöttre várták. Nos, a gyermekek azóta megszülettek, sőt, van olyan apróság, aki mostanra már elmúlt egyéves is, tavaly közös fotó is készült a csapatról:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CNN (@cnn) által megosztott bejegyzés, Aug 16., 2019, időpont: 9:35 (PDT időzóna szerint)

 

Szebb feneket szeretne a nő, akit egy ország gyűlöl

– írtuk tavaly Carla Bellucciról, aki ráadásul másokkal akarta volna kifizettetni az új testrészét.

Carla Belluccit akkor utálta meg az egész Egyesült Királyság, amikor a borehamwoodi nő bevallotta: depressziósnak hazudta magát és elcsábított egy háziorvost annak érdekében, hogy az egészségbiztosítás terhére ingyen elvégezzenek rajta egy orrplasztikát. A 37 éves nőt akkor sem kedvelték meg jobban, amikor elárulta, hogy saját lányának is szépészeti beavatkozást javasolt, mondván, a csúnya emberek nem tudnak érvényesülni, az ő kislánya ráadásul nem túl okos, így nem fogja sokra vinni. A fenekes sztorival még ezeket a sztorikat is alul tudta múlni.

Szebb feneket szeretne a nő, akit egy ország gyűlöl
Ráadásul ismét másokkal akarja kifizettetni.

Tavaly viszonylag nagy vitát keltett egy felmérés, amiben arról kérdezték az embereket, hogy fel lehet-e venni egy alsónadrágot egynél többször. Alsónadrágról van szó, nem nadrágról, farmerről vagy tréninggatyáról. Hogy mi az igazság? Nem mondjuk, hogy döntsétek el ti, inkább mutatjuk:

Viselhetünk két napig (vagy még tovább) egy bugyit?
Egy felmérés nyomán megint fellángolt a vita.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik