Élet-Stílus

Kokainos konyhapult, pitonmarás és szex a szemközti házban – íme 2019 legfurább hírei

2019 is tele volt olyan történésekkel, amiket mi sem akartunk elhinni. Összeszedtük ezek közül azt a tizenegyet, ami a legjobban érdekelte olvasóinkat.

Mindenki szeme láttára

Hatalmasat pörgött a Twitteren egy videó, amit egy irodaházból vettek fel, és ami a szemközti ház egyik lakását mutatta. Hogy miért? Mert – feltehetőleg magamutogatásból – egy pár mindenki szeme láttára szórakoztatta egymást. 18 éven aluliak ne kattintsanak tovább!

A sehány éves kislány

A történet, ami miatt kiszáradt a nyelvünk, ugyanis azóta sem tudtuk becsukni a szánkat a csodálkozástól. Egy család örökbe fogadott egy 6 éves lányt. Legalábbis azt hitték, ennyi idős, de sok mindent furcsállottak a viselkedésében, azt különösen, hogy az életükre tört. Több vizsgálatra is elvitték, és arra jutottak, a lány hazudik, sokkal idősebb annál, amit mond.

Az anya szerint a 9 évesen örökbefogadott lányuk valójában egy 22 éves szociopata, aki meg akarta ölni őket
Ennek ellenére a szülők most csak óvadék ellenében vannak szabadlábon.

De a történetnek itt még nem volt vége, megszólalt a lány vér szerinti anyja, majd a történet főszereplője, Natalia Grace, akiről ekkor már voltak, akik azt állították, hogy nem is 22, hanem 33 éves.

Fura liszt

Néha nagyon nehéz túladni egy ingatlanon, így különböző fortélyokhoz fordulnak a hirdetők: elhallgatnak adatokat, a lakást úgy világítják be, ahogy a Nap sosem fogja és így tovább. De még ennél is vannak fifikásabbak eladók: például azok, akik a konyhapulton hagytak ott valamit, de az annyira hatásos volt, hogy egy nap se kellett, hogy az ingatlanhirdetés feltöltője eltávolítsa a képet, annyi érdeklődő telefonált.

Ezrek figyelmét keltette fel egy ház hirdetése a konyháról készült kép miatt
Olyan nagy volt az érdeklődés, hogy az ingatlan tulajdonosa kénytelen volt eltávolítani a fotót.

Pitonmarás szőrivel

Adam Thornnak van egy tévéműsora a History-n, ami arról szól, hogy megpróbál minél nagyobb fájdalmakat átélni. Az egyik epizódban egy pitonnal haraptatta meg magát, de a fájdalom méretére valószínűleg nem volt felkészülve, ahogy a stábtagok sem.

Megharaptatta magát egy majdnem 2 méteres pitonnal, a folytatásra a stábtagok sem voltak felkészülve
Azt hinné az ember, hogy elképesztően fájdalmas, pedig igazából sokkal fájdalmasabb.

No-go

Malagai nyaralásról indult haza egy kétgyermekes brit anya a barátaival. Már a éppen beszálltak volna a repülőgépre Harriet Osborne-ék, amikor egy légiutas-kísérő nem engedte fel a ruházata miatt. A felső itt megnézhető.

Mutatjuk a felsőt, ami miatt leszállítottak a repülőről egy kétgyermekes anyát
Az légiutas-kísérő szerint, abban a ruhában nem mehetett gyerekek közé.

Váratlan levél

Strandolni ment egy család Porthlevenbe, ahol a kislány egy gumimatraccal bement a vízbe. Csakhogy olyan erős volt a szél, hogy egyre beljebb sodródott, ami miatt mentőhelikoptert kellett küldeni a lány kimentéséhez. A mentés sikeres volt, majdnem 2,5 millió forintnak megfelelő összegbe került. Aztán eltelt pár hét, és a parti őrség egy levelet kapott.

Technikai segítség

Maradjunk a strandoló családoknál. Ebben a történetben az apa mentette meg a felesége és három gyereke életét, amihez csak annyi kellett, hogy elkezdte őket drónnal videózni.

Élete legjobb döntését hozta a fotós apuka, amikor drónnal kezdte videózni strandoló családját
Vérfagyasztó élmény volt, de az ijedtségen kívül senkinek sem esett baja.

Ötösfogat

Az alábbi történetben egy nő és négy férfi él együtt, és nem csak lakótársak. A húszéves nő ráadásul nemrégiben állapotos lett.

Négy férfival él a várandós nő
A húszéves Tory nyitott arra, hogy újabb lányok csatlakozzanak be a kapcsolatukba.

Bye-rönd

Az egyik legszörnyűbb dologgal szembesült a Lufthansa egyik utasa, mikor kinézett a repülőgép ablakán, mármint azok közül a lehetőségek közül, amik nem rejtik magukban potenciálisan az élet elvesztését. Twitterére ki is rakta a történetét, a légitársaság pedig reagált. Bár ne tette volna.

Kinézett a kifutópályán a repülőből, és elsápadt
„A poggyászok berakodása befejeződött”.

Félig

A cím a következő cikknél sok mindent elárul, annyit tennénk még hozzá előzetesen, hogy a kislány már kétéves volt, amikor a szülők rájöttek, hogy valamit valaki nagyon elrontott. Nem mellesleg tényleg borzasztó hibát követtek el a felelősök.

Ázsiai lánya lett egy fehér párnak
A lány már kétéves volt, mikor észrevették a szülők, hoyg valami nicns rendben.

Előtte, utána

Több mint 68 ezren osztották meg egy anya Facebook-bejegyzését, amihez két képet csatolt a fiáról. Hogy a fia szerepel mindkét képen, azt oda kellett írnia, még úgy is, hogy csak hét hónap telt el a fotók elkészülte között.

Két fotót osztott meg a fiáról egy anya, hogy megmutassa a drogok pusztító hatását
Elképesztően kevés idő telt el a két fotó készítése között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik