Élet-Stílus

Kinézett a kifutópályán a repülőből, és elsápadt

„A poggyászok berakodása befejeződött”.

Mi lehet a legborzasztóbb látvány, ami az ember szeme elé tárul, amikor kinéz az épp felszálló repülő ablakán? Na, jó, a legborzasztóbb, ha mondjuk lángokban áll a szárny vagy a motor, de a második legszörnyűbb az biztosan az, amit egy Karn Rateria nevű utas látott.

A férfi Münchenből utazott Manchesterbe a Lufthansa járatával, és a gép épp elindult, amikor Rateria meglátta a kifutópályán a magányosan álldogáló bőröndjét.

Természetesen azonnal jelezte a problémát, de – mint az a légitársaság oldalára küldött tweetjéből kiderült – nem kapott megnyugtató választ:

Ööö Lufthansa, a csomagomat a kifutópályán hagytátok! Szóltam a legénységnek, de azt válaszolták, hogy a poggyászok berakodása befejeződött. De hát LÁTOM a bőröndöm. És épp anélkül szállunk fel. Ez mégis micsoda?

A cég munkatársa kommentben válaszolt, jelezte, hogy elnézést kérnek, de a frankfurti poggyászkezelő rendszerben bizonyos problémák merültek fel. Erre Rateria még mindig higgadtan csak ennyit írt:

Csakhogy ez Münchenben történt.

Természetesen a többi kommentelő nem bírta ki poénkodás nélkül, volt, aki azt írta, a férfi így legalább megúszta, hogy a poggyászszalag mellett várakozva derüljön ki, hogy nincs meg a bőröndje, más pedig csak ennyit kommentelt:

Left-hansa.

(A left angolul: otthagyni.) A tweet végén megjelent a frissítés: a csomag megérkezett. Karn Rateria azt írja, mindenkinek köszöni a támogatást, és senkinek sem kívánja, hogy ilyen helyzetet éljen át.

Azoknak, akik nevettek: én is csatlakozom hozzátok, amint kipakoltam a bőröndöt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik