Szórakozás

Az anya szerint a 9 évesen örökbefogadott lányuk valójában egy 22 éves szociopata, aki meg akarta ölni őket

Ennek ellenére a szülők most csak óvadék ellenében vannak szabadlábon.

Egy anya, akit az akkor 9 éves, örökbefogadott gyereke elhagyásával vádolnak, azt állítja, hogy a lány igazából 22 éves volt, és szociopata, aki végezni akart a családjával – írta a Daily Mail.

A 45 éves Kristine Barnett és a 43 éves Michael Barnett 2010-ben fogadta örökbe az ukrán születésű Natalia Grace-t, majd, három év múlva, állítólag egy egyesült államokbeli lakásban hagyta, és Kanadába költöztek. A mára már elvált pár tagadja a vádat, és azt mondja, hogy csalás áldozatai lettek.

Barnették 2010 májusában egyeztek bele a sürgősségi adoptálásba, amikor állítólag hatéves volt Natalia Grace. A következő egy évben a lány az anyát egy elektromos kerítésnek akarta lökni, mérget kevert a kávéjába, és azzal fenyegette, hogy leszúrja őket álmukban, legalábbis ezt állítja Kristine Barnett.

A családnak ráadásuk nem sokkal az adoptálás után feltűnt, hogy a lány menstruál, csontfogai vannak és testszőrzete is, pedig ekkor még csak hatéves volt, vagy annyinak kellett volna lennie.

Nataliát kezelték mentálhigiénés szakemberek, akik arra jutottak, hogy ő nem kislány, hanem egy felnőtt, és sürgették a bíróságot, hogy változtassák meg a születési anyakönyvi kivonatát. Egy csontsűrűségi tesztet is elvégeztettek Barnették, ami arra jutott, hogy a lánynak legalább 14 évesnek kell lennie.

Az orvosok mind megerősítették, hogy egy súlyos pszichikai betegségben szenved, amit csak felnőtteknél diagnosztizálnak. Kiugrott a mozgó kocsikból. Vért kent a tükrökre. Olyanokat tett, amiket nem tudsz elképzelni egy kicsi gyereknél

– nyilatkozta Kristine Barnett.

Fotó: Kristine Barnett/Facebook

2012-ben a lány egy bentlakásos pszichiátriai intézménybe került, miután egy elektromos kerítésnek akarta nyomni az anyát. Ezután elismerte, hogy idősebb annál, mint amennyinek kinéz – legalábbis ezt állítja az anya.

Ugyanebben az évben Indianapolisban a bíróság úgy is döntött orvosi bizonyítékok alapján, hogy a lány 1989-ben született. Miután Nataliát kiengedték a pszichiátriáról,  a család otthagyta lafayette-i lakásukban és Kanadába költöztek. Ezután is próbálták segíteni az életét, de a lány megszakította velük a kapcsolatot, és azóta nem is látták.

Egy szeptember 11-i bírósági nyilatkozatban viszont az áll, hogy egy orvos 2010-ben arra jutott csontsűrűségteszttel, hogy Natalia akkor nyolcéves volt, 2012-ben egy másik orvos pedig 11 évesnek állapította meg,  így mikor a szülők elhagyták 2013-ban, még mindig kiskorú volt, most lehet 18 körül. A lány ráadásul a törpetermet egy ritka formájában szenved, ami miatt 90 centi magas és problémái vannak a mozgással. Ezért a pár ellen elfogatóparancsot adtak ki, és csak óvadék ellenében engedték őket szabadlábra.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik