Élet-Stílus

Egy férfi minden nap megírja egy vadidegennek, hogy mit vacsorázott

De nem tudja, miért csinálja ezt.

Egy Brady nevű ember rátalált a Twitteren a nála jóval több (pontosan 39 ezer) követővel rendelkező Rudy Mustang nevű lexingtoni (Kentucky állam) férfira, és egyszer csak – máig nem tudja, milyen megfontolásból – megkérdezte tőle, hogy mit vacsorázott.

Mustang nem válaszolt, de mivel már úgyis beszédbe elegyedtek, Brady megírta neki, hogy ő mit fogyasztott. Aztán másnap is. És a rákövetkező napon is. Minden áldott este elküldte üzenetben, hogy épp mit eszik vacsorára.

Mindez 2019 márciusában kezdődött.

A BuzzFeed elérte Rudy Mustangot, aki elmesélte, eleinte nem törődött a fura üzenetekkel, azt hitte, egy troll írogat neki. Nem is válaszolt, egészen április végéig, amikor egyszer-egyszer reagált egy-egy sor erejéig. Aztán a maga részéről ismét leállt a kommunikációval, ám Brady lelkesedését ez cseppet sem befolyásolta:

ő továbbra is elküldte, mit vacsorázott – négy kemény hónapon át, minden este.

Egyébként ő Brady:

Rudy Mustang nemrég Twitteren elmesélte követőinek ezt a bizarr sztorit, hogy tudniillik van egy srác, aki négy hónapja minden nap megírja neki, mit evett.

A tweet után Bradyből valóságos legenda lett, végre az ő követőszáma is nőni kezdett (már 3000 felett jár!), a twitterezők pedig egyre nagyobb lelkesedéssel olvassák kettejük fura kommunikációját. Idegenek írogatnak nekik, és arról faggatják őket, hogy barátoknak tekintik-e egymást.

Még soha nem voltunk ennyire kíváncsiak egy sztori folytatására!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik