Elárulta a szupermodell a szívszaggató titkot, ami a kifutón készült képek mögött rejtőzik

Nem minden az, aminek látszik.

Két hosszú Instagram-posztban mesélte el a 27 éves modell, Imogen Anthony, hogy mik nem látszanak az egyébként tökéletes kifutói képein.

Ezek mennek a fejemben és ki kell adnom magamból őket

– írta.

A képen még csak 23 éves, a teste azóta sokat változott. Önbizalomhiánnyal nőtt el, és egyáltalán nem volt vékony. Depresszióval küzdött, ami miatt sokszor, egészen pontosan 13-szor váltott iskolát. Kárt akart magában tenni, máskor az evésbe menekült.

A diáktársai körében sem volt népszerű, nem ültek mellé, nem beszélgettek vele, a tanárok is magasról tettek rá

Színtiszta pokol volt

– tette hozzá.

17 éves korában aztán rengeteget fogyott,

nem anorexiás, hanem borderline testképzavarom volt, és mindent máshogy láttam, mint mások. Utáltam magamat akkor hosszú időn keresztül

– mesélte. Az egész akkor kezdődött, mikor egy fiú a hetedik osztályban azzal piszkálta, hogy pocakos. Sokáig észre sem vette, milyen komoly hatással volt ez a gúnyolódás rá.

Később aztán rájött, hogy nem szabad foglalkoznia az ilyenekkel, már csak azért sem, mert azóta sok sértés olyanoktól érkezik, akiket még csak soha sem látott. Ha hallgatott volna rájuk

akkor már alulról szagolnám az ibolyát. Így is közel volt. Mit gondoltok, miért van annyi tetoválás a karjaimon? El tudod takarni a hegeket, de mindig ott lesznek. Mind fizikálisan, mind mentálisan.

A hozzászólók a támogatásáról biztosították Anthonyt, egyikőjük arról ír, hogy

100-ból 99 lány, akik rád néznek, és azt kívánják, azt a szépséget, azt a magabiztosságot, ami neked van. De belül mindannyian ugyanolyanok vagyunk, néha szarnak érezzük magunkat és utáltnak. Köszönöm, hogy megosztottad!

Egy másik kommentelő pedig hozzátette, ezzel a poszttal az ausztrál modell mások életét menthette meg.