Élet-Stílus

Egy éve történt: az életre akarták felkészíteni, ezért szexrabszolgát csináltak a lányukból

Egészen megdöbbentő bűntény rázta meg a világot 2018 januárjában: egy orosz házaspár rendszeresen erőszakolta saját, 12 éves lányát, annak szellemében, hogy a lányt felkészítsék a való életre.

Az apa naponta akár többször is megerőszakolta a gyereket, az anyát pedig azzal vádolták, hogy műpénisszel szexuálisan kínozta saját lányát.

Az anya aztán a rendőröknek azzal magyarázta a tettüket, hogy

inkább mi, mint valami őrült.

Közben Magyarországon már mindenki lázasan készült az országgyűlési választásokra, Vona Gáborról például azt terjesztették, hogy előszeretettel jár melegpartikra. A Jobbik elnöke ezért feljelentette a pletykát elterjesztő Terry Blacket, aki aztán vállalhatatlan stílusban teremtette le az N1TV riporternőjét.

Terry Black a riporternőnek: „Baszták már meg magát?”
Beperelték, mert a Fidesz-közeli médiában azzal turnézott, hogy Vona Gábor melegpartikon vett részt, de a tárgyalás után csak ingerült kiabálásra futotta tőle.

Gáspár Evelinnek is meggyűlt a baja a törvénnyel, Gáspár Győző lányát ugyanis egyedi azonosítójel meghamisításának bűntette miatt mondta bűnösnek a bíróság.

Egy brit férfi pedig megérezte a modern idők szelét, és nyitott a szexrobotipar felé. Üzletében szinte aprópénzért bárki kipróbálhatta a bábukat, ezután a kuncsaftok úgy is dönthettek, hogy végül mégsem viszik haza a terméket. Elég elővigyázatos volt azonban ahhoz, hogy ne változzon bordélyházzá a helyiség.

Próbaszeretkezésre vihetők a szexbabák
Tizenhétezer forint egy menet, de szó nincs bordélyházról.

Nemrég Tóth Vera is eleget tett a #10yearchallange nevű kihívásnak, egy éve viszont arra a képére záporoztak  a lájkok, amin először mutatta meg, hogy mennyit is fogyott a megelőző időszakban.

Tóth Vera megmutatta hasát, hogy másokat motiváljon - fotó
”Én most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben„ - írta a bejegyzéshez az énekesnő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik