Közélet

Terry Black a riporternőnek: „Baszták már meg magát?”

Beperelték, mert a Fidesz-közeli médiában azzal turnézott, hogy Vona Gábor melegpartikon vett részt, de a tárgyalás után csak ingerült kiabálásra futotta tőle.

„Baszták már meg magát?” – Ezt kérdezte Terry Black a Jobbik-közeli N1TV riporternőjétől, miután a Budapest Környéki Törvényszéken szerdán reggel tárgyaláson vett részt. Az előadóművészt Vona Gábor jelentette fel, mert a Fidesz-közeli médiában azt híresztelte, hogy a Jobbik elnöke melegpartikon vett részt, és voltak homoszexuális kapcsolatai.

Az alperesek között volt az Origo, a Pesti Srácok, a Ripost, a Lokál és a TV2 is, de egyikük jogi képviselője sem járult hozzá, hogy felvétel készüljön róluk a tárgyaláson, ahogy Terry Black, vagyis Rácz Károly, és az Amanda Elstak művésznevű Rási Zoltán Zsolt sem, aki ugyancsak azt állította, hogy többször találkozott Vonával egy szórakozóhelyen. Állításaikat nem tudták bizonyítani – írta a szintén Jobbik-közeli Alfahír.

A riporternő a bíróság épülete előtt azt kérdezte Terry Blacktől, hogy valamelyik „Habony-média” fizetett-e neki, hogy ezeket az állításokat tegye. Ő először nem válaszolt, majd kifakadt, amikor a riporternő megkérdezte, hogy nem szégyelli-e magát. „Ön nem szégyelli magát? Nem? Hát én sem” – mondta. Ezután Amanda Elstak odavetette, hogy „Csapd meg!” (mármint a riporternőt), majd Terry Black ráüvöltött a riporternőre:

Baszták már meg magát? Mert akkor bassza meg magát, na.

Utána azt is odavetette, hogy „Szüljön, drága, gyerekeket, azzal törődjön”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik