Nagyvilág

„Inkább mi, mint valami őrült” – mondták a 12 éves lányukat erőszakoló szülők

Az orosz házaspár kijelentette: ők csak a felnőtt életre akarták felkészíteni gyermeküket.

Húsz évig tartó börtönbüntetést kaphat egy orosz házaspár, mert “szexrabszolgaként” tartották 12 éves lányukat – közölték az orosz hatóságok. Az eset azután derült ki, hogy a lány menstruációs problémákkal ment orvoshoz, aki észrevette, hogy a gyerek már nem szűz. A lány ezután mondta el, mint műveltek vele szülei.

A beszámolók szerint a lány 35 éves apja szinte naponta erőszakolta lányát, sokszor úgy, hogy a szintén 35 éves anyuka is ott volt az ágyban. A nőt azzal is vádolják az orosz hatóságok, hogy egy műpénisszel szexuálisan kínozta gyermekét.

Az anyuka a rendőröknek elmondta: 13 éves korában megerőszakolták, és férjével együtt úgy döntöttek, hogy lányukat inkább “jó előre felkészítik a felnőtt életre”. “Inkább mit, mint valami őrült” – magyarázta a nő a rendőröknek, hogy miért erőszakolták meg gyermeküket

Az erőszakolások 2016 december és 2017 márciusa között történtek. A Volgogradban élő házaspárt letartóztatták, majd az ellenük indított per elkezdése előtt megfosztották őket szülői jogaiktól, kislányukat elvették tőlük, és megtiltották nekik, hogy gyereket neveljenek.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó:Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik