Szórakozás

Próbaszeretkezésre vihetők a szexbabák

Tizenhétezer forint egy menet, de szó nincs bordélyházról.

Sajátos üzleti modellt talált ki egy szexbabákat árusító brit férfi.

A Graham nevű tulajdonos megközelítőleg 1800 fontért, azaz mintegy 630 ezer forintnyi összegért kínálja az emberi bőrhöz hasonlító anyaggal bevont bábukat, ám ebben még nincs semmi különös (2018-at írunk!), a trükk az, hogy

a babákat ki lehet próbálni.

Ötven font (tizenhétezer forint) leszurkolása ellenében bárki bezárkózhat egy babával a Gatesheadben egy ipari területen kialakított szobában. A helyiségben egyetlen ágy van, a próbára (vagy ahogy Graham – meglehetősen ocsmány módon – nevezi, tesztvezetésre) befizető férfiakat egy szexi fehérneműbe öltöztetett bábu várja.

A kipróbálás után a kuncsaft dönthet úgy is, hogy nem viszi el a mesterséges szexpartnert, ám – elvileg, mivel meg kellett adnia az adatait– többször már nem jöhet vissza. Így védi ki Graham a vádat, hogy szexbábu-bordélyt üzemeltetne.

A tulajdonos azonban nem zárja ki, hogy a jövőben kipróbálná azt az üzletágat is, hiszen gyanúja szerint a vásárlói között akad olyan, aki ilyen célból vett tőle babát. Graham egyelőre marad az árusításnál. A weboldalon fej, mellméret és magasság szerint is lehet válogatni a bábuk közül, sőt: aki elsőre félne kipróbálni egy babát, az kezdheti egy művagina megvásárlásával is.

Higiéniai szempontból talán az a legaggályosabb, hogy használt szexbábukat is árul, bár azt állítja, 1-1 babát akár öt órán át is mosnak, így nem lehet panasz a tisztaságukra.

 

(via, kiemelt fotó: vimeo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik