Szórakozás

Tóth Vera megmutatta hasát, hogy másokat motiváljon – fotó

Tóth Vera sikertörténetéről már nagyon sokszor írtunk, az énekesnő viszont most először mutatta meg igazán, hogy mennyit is fogyott az elmúlt időszakban.

A Megasztár első szériájának győztese a saját Instagram-oldalára feltöltött képpel olyan embereket szeretne motiválni, akik nincsenek kibékülve saját magukkal.

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés, Jan 21., 2018, időpont: 1:49 (PST időzóna szerint)

Nem kockás, nem szép, puklis is, rücskös is, felesleg is van rajta még bőven, de nekem öröm ez a has. Miért raktam ki ezt a fotót? Azokért a lányokért, fiúkért, akik nap mint nap a művi, természetességtől távol álló képeket kényszerülnek látni a világhálón, értük, akik ettől rosszat éreznek, akiknek emiatt elveszett az önbizalmuk. Én most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben. Attól még lehetek vonzó, lehetek díva

– írta a bejegyzéshez az énekes, aki azt is hozzátette, hogy a fogyás számára egy rituálé, ami azért van, hogy levetkőzze gátlásait.

Azt mondják, “neked csak a műtét volt az egyetlen megoldás, milyen gyenge vagy. Nem tudtál magadtól fogyni?” Igen, nekem az egyetlen megoldás volt, de az életmentéshez kellett. Ami utána következett, keményebb volt, mint a 25 év százharminc kilós élet.

(Kiemelt kép: SuperTV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik