Élet-Stílus

Egy éve tudjuk már, hogy melyik szexuális póztól leszünk idegesek

Egészen érdekes felmérést tett közzé 2018 januárjában egy brit vállalat, ugyanis arról kérdezték meg az embereket, hogy melyik szexuális aktustól lesznek a leginkább idegesek. Az eredmény semmiképp nem mondható meglepőnek, az meg főleg nem, hogy mind a férfiak, mind a nők a misszionárius pózt jelölték a legkomfortosabb helyzetnek. A kutatásból továbbá az is kiderült, hogy az európaiak sokkal kevésbé szégyenlősek az ágyban, mint az amerikaiak.

Kiderült, melyik szexuális aktustól vagyunk a legfeszültebbek
Nem meglepő, mi végzett a lista élén.

Az év elejének egyik legnagyobb felháborodást kiváltó eseménye volt, amikor két ápoló egy kórházi ágyon fekvő beteg mellett imitált szexet. A Facebook-bejegyzést nem sokkal később eltávolították, de az esetet megörökítő képek futótűzként terjedtek szét a médiában, a pécsi szeretet otthon vezetőségét is mélyen megdöbbentették a történtek. Az idős nő családja nem sokkal később feljelentést tett.

Beteg néni mellett imitáltak szexet egy pécsi szeretetotthon ápolói
Az intézmény közleményében azt írta: három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett.

Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata is bőven szolgáltatott témát. Legendásan rossz természete ellenére az amerikai úszóedző nagyon sokáig érinthetetlen figurának tűnt a magyar sportéletben, ezért is volt váratlan az úszók szövetségi kapitányának, Dr. Sós Csabának a kritikája.

A kapitány kimondta Tusupról azt, amit Magyarországon eddig nem mertek
Nyilvános kritika megfogalmazása Hosszú Katinka edzőjével-férjével kapcsolatban: ez 2015 májusa óta példa nélküli.

Bár már elmúlt a karácsony, Hargitai Bea ajándéka sokakat tartott még mindig lázban. A tárgyat édesanyjától kapta, mi pedig egy év elteltével sem tudtunk teljesen napirendre térni felette.

Hargitai Bea furcsa ajándékot kapott anyósától
Reméljük, hogy csak viccnek szánta.

Közben a bolygó másik felén egy férfi reggel munkába indult volna. Hogy miért nem sikerült neki elsőre, azt a felesége örökítette meg, a videót pedig 46 milliószor tekintették meg a cikkünk publikálásáig. A lendület aztán kissé alábbhagyott, jelenleg közel 63 milliónál áll a számláló.

Egy éve Cookyék már teljes készültségben várták, hogy megszülessen első gyermekük. A rádiós műsorvezető párja, Debóra a terhessége 36. hetében töltött fel egy képet a pocakjáról az Instagram-oldalára. Pár héttel később aztán megérkezett a kis jövevény.

 

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik