Élet-Stílus

Meló közben nézett pornót, csak azt nem tudta, hogy mindez egy óriáskivetítőn is látszik

90 percen át böngészett különböző szexoldalakat a reklámtáblához kötött számítógépen.

Kínában már nagy hagyománya van a köztéri pornónak. Nem egy olyan eset kerül be már a nemzetközi sajtóba, amikor véletlenül szexvideók kerültek ki közterületen álló óriási LED-falakra, monitorokra és kivetítőkre. Esetleg osztálytermekben, és iskolai ebédlőkben. Vagy egy taxiban, köszönhetően a sofőrnek és mobiljának. Vagy egy Ikeában. 

Most a 80 milliós Jiangsu városon volt a sor, ahol január másodikán egy köztéri reklámtábla óriási videófalán jelentek meg pornófelvételek – írta a Shanghaiist. Az esti műsor a beszámoló szerint másfél órán át tartott. A táblán több szexoldal is látható volt, valamint pornóvideók sora.

Mint az később kiderült, a Kínában annyira nem is meglepő jelentért a kivetítőt üzemelő cég egyik munkatársának mondhattak köszönetet az emberek. A dolgozó ugyanis azt hitte, hogy a reklámtábla este nem működik, és a hozzá kapcsolt számítógépen elkezdett pornót nézni.

Végül a cég egyik munkatársa szólt neki, hogy mindenki látja, hogy miket nézeget a számítógépen.  Az esetről szóló beszámoló arról nem tesz említést, hogy milyen büntetésre számíthat a kiéhezett dolgozó.

Kiemelt kép:Shanghaiist

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik