Élet-Stílus

Pornó ment egy gimnázium ebédlőjében

Szexfilmekkel szórakoztatta egy diák társait, miután wifin keresztül rá tudott csatlakozni az ebédlőben lévő televízióra.

A pornófelvételek természetesen ebédidőben jelentek meg a menzán a kínai Peking Egyetem gyakorlógimnáziumában, amikor teli volt diákokkal a terem. Az esetről több tanuló is telefonjával készített fényképet, amelyeket azonnal a kínai közösségi oldalakon kezdtek el terjeszteni – írta a Shanghaiist.

 
Diákcsíny: pornó ment a gimnáziumi menzán elhelyezett televízióban 
Fotó:Weibo 

Miután a képek terjedni kezdtek, az iskola gyorsan tájékoztatta a szülőket, kijelentve, hogy az ebédidőben lejátszott pornófilm nem az iskola legújabb ötlete volt a diákok szórakoztatására, hanem egy diákcsíny. Egy tanár az esetről beszámoló helyi újságíróknak elmondta, hogy az iskola egyik tanulója rakta fel az ebédlői televíziókra a szexfilmeket, miután Wifin keresztül csatlakozott a készülékhez.

Az iskola felszólította a diákokat, hogy töröljék az interneten megosztott fényképeket. Ha ezzel azt akarták elérni, hogy azok eltűnjenek a netről, akkor tervük nagyon nem sikerült – jelentette ki a Shanghaiist.

Pár nappal korábban hasonlóan kínos eset történt Lanzhou városában, ahol egy sportcsarnok bejárata felett lévő hatalmas, 26 méter széles és tíz méter magas LED-falon jelentek meg pornófelvételek, a kezelő hibája miatt.

Fotó:Weibo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik