Élet-Stílus

Pornó ment egy hatalmas utcai videófalon – videó (18+)

Kicsit többet láttak a hárommilliós kínai város lakói, mint szerettek volna.

Nem várt látványba volt része a Kína északi részén, az orosz határ közelében található Mudanjiang város lakóinak, akiket egy semmit sem elrejtő kemény pornófilm jelenetei fogadták egy köztéri videofalon – jelentette a kínai sajtó. A szexfilm ráadásul nem egy kis utcácskában felállított kivetítőn volt látható, hanem egy igencsak széles és forgalmas út mellett, egy kórházzal szemben, fényes nappal.

A beszámolókból az nem derült ki, hogy a pornófilm mennyi ideig ment a kivetítőn, és az sem, hogyan került oda. Az biztos, hogy az internet nevű csodálatos találmánynak köszönhetően jóval többen látták, mint amennyi ember éppen akkor arra sétált. Akik persze a mobilokat előkapva örökítették meg a szokatlan műsort.

 

Nem ez volt az első eset, hogy hatalmas videofalakra kilőtt pornójelenetek szórakoztatták kínai városok lakóit. Az elmúlt években már több hasonló eset is bekerült a világsajtóba. Két éve a hatmilliós Csongsan egyik legforgalmasabb terén a hivatalos közlemény szerint „számítógépes hiba miatt” került ki egy szexfilm egy étterem kivetítőjére. Tavaly pedig egy sportcsarnok bejárata felett lévő hatalmas, 26 méter széles és tíz méter magas LED-falon jelentek meg pornófelvételek, Lanzhou városában.

A kínai Peking Egyetem gyakorlógimnáziumában pedig egy vicces kedvű diák ebédidőben rakott ki pornófilmet az iskolai menza tévéjére, miután a wifin keresztül rácsatlakozott. 2012-ben pedig főműsoridőben adott le szexfilmet egy kínai televízióban egy dühös tévés, akit az eset után le is tartóztatott a rendőrség. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik