Szórakozás

Mi jár a pornószínészek fejében szex közben?

Mindannyian szoktunk álmodozni munka közben. De mi van akkor, ha a munka egyenlő a szexszel?

Erre kereste a választ a Vice egyik újságírója, aki egy pornófilm forgatására látogatott el, hogy megtudja, el-elkalandoznak-e a gondolatai a pornófilmes ipar munkásainak is, miközben a melóra kellene koncentrálniuk.

A kérdés trükkösebb, mint gondolnánk. Egy 2010-es tanulmány szerint ugyanis az emberek az idejük 30 százalékában ábrándoznak, miközben valamit csinálnak. Csak akkor nem gondolnak másra, ha amit csinálnak, az a szeretkezés. Arra rendesen odakoncentrálnak, és a gondolataik nem azzal foglalkoznak, hogy mondjuk mi lesz holnap ebédre.

A pornószínészeknél azonban már más a helyzet. Hiszen számukra a szex egyenlő a munkával, és meló közben ők is olyanok, mint bárki más. A gondolataik elkalandoznak, még akkor is, ha éppen egy jelenetet forgatnak.

A Vice-nak az ausztrál színésznő, Blake Wilde elmondta, elsősorban az jár a fejében, hogy jól mutat-e a felvételen a pozíció, amiben éppen van, vagy változtatnia kellene-e. De amikor már egy ideje megy a jelenetet, a gondolatai elkalandoznak.

Mit fogok enni utána? Milyen pizzát kérjek? Van otthon sör? Ilyesmi

– mondta Blake, aki szerint rendszeresen megtörténik, hogy ehhez hasonló, mindennapos dolgokra gondol, miközben dolgozik. A színésznő közölte, ebben a munkában kétségtelenül jól lehet szórakozni, de hozzátette:

Ez csak egy újabb nap az irodában.

Jessie Lee Pierce hasonlókat mondott a Vice újságírójának. A szintén ausztrál színésznő elmondta, ő a másik szereplőre gondol, olyanokra, hogy vajon a partnere tényleg élvezi, vagy csak megjátssza. És, hogy vajon Viagrát kellet-e használnia. Ugyanakkor ő olykor képes túlságosan is élvezni a jelenetet, hiszen, mint megjegyezte, „a férfi pornósztárok igen jók az ágyban”.

Pierce elmondása szerint akkor szokott igazán ábrándozni munka közben, amikor szólójeleneteket forgat, mert akkor jobban el tud lazulni. Ilyenkor olyan dolgok jutnak az eszébe, hogy

vajon mit csinál most a macskám? Meg kell-e etetnem? Később elmegyek a postára – ilyen mindennapos dolgok.

Az álmodozás a férfi pornósokra is igaz. Jake Shy elmondta, hogy ő például olyan dolgokra szokott gondolni, hogy mi fog csinálni később, és mit fog csinálni még a héten. De leginkább arra, hogy milyen falat fog lefújni.

Mindig a festésre gondolok, és arra, mikor megyek festeni. Vajon az a falat ott a vasútállomás mellett könnyen meg lehet közelíteni? Jobban élvezem a festést, mint a szexszet

közölte a férfi.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik