Élet-Stílus

A Liverpooltól igazolna a Barcelona

A Barcelona szemet vetetett a Liverpool spanyol középpályására, Xabi Alonsóra - lapértesülések szerint 13 millió eurót is hajlandó lenne fizetni érte a nyáron.

A katalán sztárcsapat korábban az Arsenalban szereplő Cesc Fabregas leigazolását vélte a legfontosabb teendőnek, s noha a fiatal középpályás szerződtetéséről még mindig nem tett le, lapinformációk szerint már Xabi Alonso az elsőszámú „célpont”.

A Barcelona vezetői egy visszautasíthatatlan ajánlat előkészítésén dolgoznak, hírlik, 13 millió eurót is hajlandóak lennének fizetni az Aurrera Vitoria, az Eibar, valamint a Real Sociedad csapataiban is megfordult 26 éves játékosért.

Irány Barcelona? (AS)

Irány Barcelona? (AS)

Xabi Alonso – aki 2004-ben igazolt az Anfield Roadra – júniusban újította meg a szerződését, 2012-ig kötelezte el magát a Liverpoollal, ugyanakkor a szigetországból származó hírek szerint Rafa Benítez menedzser nem igazán elégedett vele, legalábbis a jelenlegi formájával, így az sem véletlen, hogy a most futó szezonban csak 11 alkalommal szerepelt kezdőcsapatban.

Ezzel együtt Barcelonában szívesen látnák a Bajnokok Ligája-győztes, remek rúgótechnikával megáldott válogatott labdarúgót. A katalánok egyébként két középpályás igazolását tervezik a nyáron, miután Deco és Edmilson minden bizonnyal elhagyja a csapatot, s Ronaldinho sorsa is kérdéses.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik