Magyar Péter most Hadházy Ákossal találkozott

A Diákhitel Központ egyes szerződéseinek tartalmát is megvitatták.

A héten végre megvalósult a régóta tervezett találkozónk Magyar Péterrel

informálta követőit a Facebook-oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. A megbeszélésről konkrét részleteket nem árult el Hadházy, csupán azt, hogy átadta Magyarnak Diákhitel Központ általa megtekintett szerződéseit.

Hadházy korábban szintén a közösségi médiában jelezte, hogy engedélyt kapott arra, hogy beletekintsen a Diákhitel Központ néhány szerződésébe – erre minden bizonnyal azért kerülhetett sor, mert zömében olyan szerződések érdekelték a képviselőt, amelyek még Magyar vezérigazgatósága alatt köttettek. Hadházy áprilisban azt mondta, nemcsak a propagandasajtóval kötött megállapodások, hanem egyéb szerződések is felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését. Magyar Péter erre rágalmazással vádolta Hadházyt.

„Egyes kérdéseimre választ kaptam, és ígéretet kaptam az általam feltett további részleteket érintő kérdések mielőbbi megválaszolására is” – írta most Hadházy a szerződésekkel kapcsolatban. Hozzátette, Magyarral egyetértettek abban, hogy a jelenlegi rendszer alapját a korrupció és a propaganda képezi, ezért egy „mindkettejük által remélt rendszerváltás érdekében” és azt követően is kiemelten kell foglalkozi ezzel a kéet területtel. „Szerencsére kész tervek is vannak hozzá” – szúrta még ide.