Belföld

Mosókefével törte el a kocsiját megrongáló fiatal arccsontjait egy idősebb férfi a benzinkúton – videó

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Csonttöréssel végződött egy veszekedés az egyik dél-somogyi település töltőállomásán. A fiatalabb férfi úgy rávágott az idősebb férfi kocsijára, hogy behorpadt a jármű eleje. Erre a másik férfi kiszállt a járműből, és úgy elverte riválisát egy mosókefével, hogy az nyolc napon túl gyógyuló csonttöréses sérülést szenvedett. A Nagyatádi Járási Ügyészség garázdaság, rongálás és súlyos testi sértés miatt állítja bíróság elé a két férfit.

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a fiatalabb férfi ittasan tartózkodott a benzinkúton, amikor tankolni érkezett az idősebb férfi. A vádlottak először beszélgettek egymással, amiből aztán vitatkozás lett, melynek során a fiatalabb elkövető nagy erővel kétszer is a haragosa kocsijára ütött.

Az autó motorháza az ütések következtében behorpadt, ezért a már indulni készülő férfi kiszállt kocsijából és dühében a kúton lévő mosókefével többször, nagy erővel megütötte fején és felsőtestén a rongálót.

– közölte az ügyészség.

A fiatalabb férfinek több helyen is eltört az arccsontja a bántalmazástól. Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést kért a balhézókra.

Olvasói sztorik