A következő élő közvetítés része Gulyás Gergely: Tanúként hallgattak meg a Schadl-Völner-ügyben

Miért ajánlott egy baloldali embert Fidesz-tagnak Gulyás Gergely?

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Kérdezte az RTL annak kapcsán, hogy Magyar Pétert a miniszter baloldalinak tartotta. A politikus szerint több korszaka volt Magyar politikai szerepvállalásának, SZDSZ-es is volt. Jó viccnek tartottam – mondta a Miniszterelnökség vezetője annak kapcsán, hogy a miniszterelnök is megjegyezte, hogy ő ajánlotta be a Fideszbe. Vicceltek is ezen a kormányfővel. Újból azért nem ajánlaná a kormánypártnak.

Balog Zoltán református püspöki címéről szóló esetleges lemondásáról konkrétan nem beszéltek, de a kialakult helyzetről igen. Közölte, még a kórházban is meglátogatta őt a püspök. Hangsúlyozta, ő támogatja Balog Zoltánt, szerinte a botrány az egyháznak nem árt, az egyházzal szembeni gyűlölködőket erősíti meg legfeljebb.

A brüsszeli mocsár lecsapolását milyen uniós pártcsaládban képzelik el – kérdezték a minisztert. Szerinte két frakció jöhet szóba, az Identitás és Demokrácia és az európai konervatívok. A lényeg, hogy a szuverenista erők kerüljenek többségbe, ezért küzdenek, hogy ez megtörténjen.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik