Belföld

Mészáros-birtok fotózása: Hadházy „feljelentette magát”

A független parlamenti képviselő tudatta, mindig igyekszik segíteni a nyomozó hatóság munkáját.

Hadházy Ákos Facebook-oldalán közölte, fentiek szellemében járt el akkor is, amikor pénteken hivatalos bejelentéssel fordult a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysághoz.

Tájékoztatta őket, hogy ő készítette a fotókat a Mészáros-cég tavánál, amelyek miatt a Magyar Hang című hetilap újságíróját kihallgatták.

A független képviselő azt írta, fölesleges emiatt a sajtót zaklatni, ez az információ szerepelt már a cikkben is, de lehet, hogy elkerülte a nyomozók figyelmét. Ugyanakkor bejelentésében megmagyarázta a rendőröknek azt is, miért volt fontos tájékoztatni a nyilvánosságot:

egy azonosítatlan (ponyvával letakart) lánctalpas harcjármű áll a miniszterelnök családi »majorságának« közvetlen szomszédságában, ami nagyon komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet, illetve felveti a haditechnikai eszközzel visszaélés gyanúját is. Mert lehet, hogy a Mészáros családban valaki élőben szereti játszani a World of Tanks nevű online játékot, de honnan is tudhatná az egyszerű polgár, hogy nem egy veszélyes katonai eszköz lapul a ponyva alatt!

Hadházy páncélosokat fotózott a Mészáros-cég tavánál
A Magyar Hang feltételezése szerint valakik katonásdit játszhatnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik