Belföld

Hasba szúrta a pultosnő párját a sörözőnél, de nem emlékszik rá

Nem ismerte be bűnösségét a nyomozati szakban az az F. Krisztián, aki hasba szúrta a pultosnő párját tavaly nyáron az egyik szarvasi söröző előtt. Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy az emberölési kísérlettel gyanúsított férfi nem tett beismerő vallomást a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során és azt mondta, hogy nem emlékszik a történtekre.

F. Krisztián a sörözőben italozott, de időközben elfogyott a pénze, ezért azt kérte a pultostól, hogy az egyik – az este folyamán már részére hitelező – vendég számlájára írja fel a fogyasztását. Mivel ez a vendég már távozott és nem szólt a pultosnak arról, hogy a férfi ihat a számlájára, ezért a felszolgáló megtagadta a kérését és nem szolgálta ki.

A férfi ezen annyira feldühödött, hogy szapulni kezdte a pultost és azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a sörözőt. Már távozni készült, amikor a bejárat mellett találkozott a pultos élettársával, aki azért szólította meg, mert hallotta hogyan beszél a nővel.

A két férfi kölcsönösen bántalmazta egymást, melynek során a gyanúsított elővett egy 9 cm pengehosszúságú csontozó kést, és hasba szúrta a pultos párját. A gyanúsított cselekményének az vetett végett, hogy a közelben álló személyek lefogták és kicsavarták a kezéből a kést. A támadó elmenekült a helyszínről.

F. Krisztián a történtek után hazament átöltözni, majd mintha semmi sem történt volna újra visszament a sörözőhöz. A rendőrök a tanúktól kapott információk alapján így is felismerték és elfogták. A megkéselt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. A gyanúsított is megsérült, ő a dulakodásban könnyű sérüléseket szenvedett.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a letartóztatásban lévő 36 éves szarvasi F. Krisztiánt emberölés kísérletével, míg a balhé időközben felépült másik résztvevőjét garázdasággal gyanúsítja. A rendőrség lezárta a nyomozást, és továbbította az iratokat az ügyészség felé.

Kiemelt kép: rendőrség

Ajánlott videó

Olvasói sztorik