Belföld csatatér 2019 - budapest

Tarlós: Maguk gyávák, félnek, mert a Karácsony főnökük igen szarul áll!

Elég erős videót kaptunk arról, hogy Karácsony Gergely aktivistái a VII. kerületi Dohány utcában konfrontálódtak Tarlós Istvánnal. Az aktivisták azt várják a főpolgármestertől, hogy igennel vagy nemmel válaszoljon arra, kiáll-e vitázni Karácsonnyal, ugyanis előbb úgy tűnt Tarlós, hogy belemegy a vitába, aztán írt egy levelet, ami alapján úgy tűnik, hogy mégsem.

Tarlós válasz helyett válogatott módokon sértegette az aktivistákat. Rögtön azzal nyitott, hogy gyerekesnek nevezte őket, majd kipécézett egy fiatal férfit, és a pólójára mutatva azt mondta:

Cseréljék le ezt a ronda kanárisárgát legalább egy okkersárgára!

Tarlós ezután azt mondta, hogy Karácsonyon áll a vita megrendezése, miközben az ellenzéki főpolgármester-jelölt korábban épp azt mondta, ő bármilyen módon vállalja az összecsapást. A főpolgármester mégis azt hajtogatta, hogy Karácsonynál pattog a labda, olyan kiszólásokkal fűszerezve ezt, mint például: „Vigyázzon, egy madár lepiszkította a szemüvegét!”

Az egyik aktivista azt kérdezte, „Orbán Viktor megengedte, hogy vitázzon?”, amire Tarlós így válaszolt:

Én önálló ember vagyok, haver!

A főpolgármester azt is mondta, hogy először Puzsér Róberttel és Berki Krisztiánnal kell rendezni a vita feltételeit, mert ők is megszerezték az indulás jogát. Az aktivista válasza erre az volt, mindenki tudja, hogy Berki a Fidesz embere. Tarlós szerint ez nem igaz, nincs rá semmilyen bizonyíték, ő nem is találkozott soha Berkivel.

Mielőtt faképnél hagyta volna Karácsony embereit, Tarlós azért még kitért arra, szerinte miért támadták le.

Maguk gyávák, félnek, mert a Karácsony főnökük igen szarul áll!

– mondta Tarlós, ami egyéni értelmezése annak, ami a 24.hu által rendelt felmérésből látszik. Ez alapján a budapestiek többsége valóban elégedett Tarlóssal, de a két jelölt között mindössze 5 százalékpontos különbség van.

A fentieken túl is vannak csemegék a videóban, úgyhogy érdemes megnézni az egészet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik