Belföld

Nem tudta meggyőzni párját az újpalotai férfi, hogy ne hagyja el, megölte

A Fővárosi Főügyészség emberölés miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki megölte az élettársát 2017 novemberében Újpalotán. A 60 éves férfi a közös munkahelyükön ismerkedett meg a nővel, akivel szerelmi kapcsolatba került. Összeköltöztek, de a kapcsolatuk rövid idő elteltével annyira megromlott, hogy a nő úgy döntött, hogy elhagyja a férfit. Amikor a nő ezt közölte a férfival, a vádlott megütötte.

A férfi november 16-án hosszasan kérlelte az élettársát, hogy ne hagyja el, de hiába. Az asszony a férfi jelenlétében elkezdett összepakolni. A férfi ekkor tovább kérlelte, hogy maradjon, de ez sem vezetett eredményre. Mivel a nő folytatta a pakolást, a férfi a konyhában magához vett egy kést, majd a nappali szobába lépett, és a neki háttal álló asszonyt megszúrta. A nő a földre esett, és a helyszínen életét vesztette.

A Fővárosi Főügyészség emberölés miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, amely bűncselekményt a törvény öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik