Belföld

A nap legfontosabb hírei – 2018.01.21.

Rengeteg helyen havazott vasárnap, itt nézegethet képeket a fehérbe borult tájakról.

A jövő hét elején mínusz 10, a végén plusz 10 fok is lehet: hideg téli idővel kezdődik a hét többfelé havazással.

5 előtt csörögjön az ébresztő, ha nézni akarja a Fucsovics-Federer meccset!: aki pedig biztosra akar venni, az háromnegyed 5-re állítsa az ébresztő

Jöhet a harmadik német nagykoalíció: a CDU és a CSU szövetségével folytatandó hivatalos koalíciós tárgyalás elkezdése mellett döntött az SPD rendkívüli kongresszusa.

„A Fidesz az ellopott pénzt már felélte”: a 3000 milliárd forintos magánnyugdíjpénztári vagyon államosítása a mai napig heves indulatokat gerjeszt.

Rogán elmagyarázta, hogyan fogják kicsinálni a nekik nem tetsző civileket: a kormány már listázta az „illegális bevándorlást segítő szervezeteket”, és három „megoldása” is van a problémára.

Nem oszthatnak ételt Gyurcsányék: a Demokratikus Koalíció Pécs egyik legszegényebb részén szeretett volna 150 adag babgulyást osztani, de nem kapták meg az ehhez szükséges engedélyt.

Öt magyar település nevét is viseli már kráter a Marson: ezentúl már nyugodt szívvel viccelődhetünk azzal, hogy élnek-e marslakók Egerben.

Deviancia, probléma – így nyilatkoztak a homoszexualitásról a köztévé vallási műsorában: „Olyan tényleg kritikus dolgokról beszélünk, mint akár a drog, akár a homoszexualitás”.

Halálra ítéltek egy német nőt Irakban: azért, mert csatlakozott az Iszlám Államhoz.

1,2 milliárdos közbeszerzést nyertek Mészáros Lőrinc gyerekei: a munkát a Magyar Építővel közösen végezhetik majd el.

Meghalt Dunaújváros volt polgármestere: Kálmán András 68 évesen, váratlanul hunyt el.

Kiderült, ki ellen debütál a Leekens-féle válogatott: március 23-án hazai pályán mutatkozik be, az ellenfél Kazahsztán együttese lesz.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Komka Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik