Sport

5 előtt csörögjön az ébresztő, ha nézni akarja a Fucsovics-Federer meccset!

45 évet kellett várni arra, hogy ismét magyar nyolcaddöntős legyen az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen. Baranyi Szabolcs 1973-as szereplését másolta most le Fucsovics Márton, bár nem elhanyagolható különbség, hogy akkor még 64-es főtábla volt, most pedig már 128-as,

vagyis Fucsovicsnak eggyel több kört kellett megtennie, hogy a 16 közé kerüljön.

Fucsovicsra hétfőn hajnalban a tenisz történelmének egyik, ha nem a legnagyobb játékosa, Roger Federer vár, aki tavaly megnyerte az Australian Opent, és rekordot jelentő 19 GS-tornagyőzelemnél jár. Kettőjük meccsét a Rod Laver Arenába, vagyis a legnagyobb stadionba rakták, ahol ez lesz a harmadik találkozó a programban, és magyar idő szerint hajnal 5-kor kezdődik.

Aki Fucsovicsot akarja látni:

Fucsovics Márton egyelőre Ausztráliában készül Roger Federer ellen, azonban február 3-tól már hazai közönség előtt lép pályára, mégpedig a 20 millió forint összdíjazású a Hungarian Challenger Openen.

Ott minden teniszt szerető magyar szurkoló személyesen találkozhat vele.

Jegyek a verseny honlapján vásárolhatóak.

Akik a tenisz mellett az NFL-t is szeretik, azok előnyben vannak, mivel a második főcsoportdöntő, a Philadelphia-Minnesota meccs magyar idő szerint éjjel fél egy körül kezdődik, így aki azt végignézi, annak utána nem kell sokat ébren kibekkelnie, hogy átkapcsolhasson a nagyon várt nyolcaddöntőre.

A Fucsovics-Federer meccsről a 24.hu élőben tudósít hétfőn, aki tévében szeretné követni, az az Eurosportot keresse.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik