Belföld

A nap legfontosabb hírei – 2017.12.04.

A pécsi trafikkirály megint belenyúl az ingatlanbizniszbe: egy NER-lovag Baranyából: Czéh-Tóth Márk jogász-polihisztor-vállalkozó gyorsan szövi a céghálóját.

Ilyenre még nem volt példa a ferihegyi reptéren: ismét rekordot döntött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalma, mivel november végéig 12 millió főnél is többen érkeztek és indultak a budapesti repülőtérről.

Kilép az LMP-ből Jancsó Andrea: döntését azzal indokolta, hogy megváltozott a párt irányvonala.

Torghelle: Húsz évesen felrúgtam volna a védőt a Holdra. Interjú.

Nobel-békedíjat adnának Sorosnak: több magyar közéleti személyiség szerint Soros György hozzájárult a Varsói Szerződés felbomlásához.

Repülőgépről látták az észak-koreai rakétát: a Cathay Pacific San Franciscóból Hong Kongba tartó járatáról a beszámolók szerint látni lehetett a legutóbbi észak-koreai ballisztikus rakétakísérletet.

Öt fiatalt vert össze egy román férfi Budapesten: a támadó ellen többrendbeli súlyos testi sértés, valamint kifosztás bűntette, illetve azok kísérlete miatt vádat emeltek.

Nagy a baj a Richternél: májkárosító lehet az egyik gyógyszerük.

Egekbe szökött a tojás ára az év végére: a kínálati oldal most különösen szűk, ezért számíthatunk a szokásosnál nagyobb, darabonként mintegy 10 forintos áremelkedésre.

Drámai jövő: nem orvos altatna a műtőben. Egy aneszteziológus vallomása a furcsa ötletről.

Két hatalmas zsáknyi kézbesítetlen levelet találtak Budapesten: a posta dolgozói is megdöbbentek a hatalmas mennyiségű levél láttán.

Nem rejtegetheti tovább a kormány a szivárványcsaládokat: harminc napot kapott az Emmi, hogy a csalad.hu-n feltüntessék a kedvezményekre jogosultak között a bejegyzett élettársakat.

Megbüntették a nézők az RTL-t és a TV2-t a médiaháborúban: az RTL és a Fal megnyerte ugyan az estét a Korhatáros szerelemmel szemben, de nem lehetnek felhőtlenül boldogok. A TV2-nél pedig pláne nem.

Tiborczék több mint félmilliárdos hitelből vettek földet: biztosan kicsi a kockázat, hiszen a miniszterelnök környezetéhez tartozó családok bevállalták:  Mészárosék is kölcsönből vásároltak.

+2

Hétfőn volt Jüan Meng, a négyhónapos pandabocs névadási ünnepsége a Beauval Állatkertben: a kölyökállat kínai nevének jelentése: valóra vált álom.

Megszületett Szabó Zsófi kisfia: azt is megtudtuk végre, hogy hívják.

Kiemelt kép: Fotó: Europress/AFP/Pool/ Thibault Camus

Ajánlott videó

Olvasói sztorik