Ez vár Orbán Viktorra

Csillagjóssal és mágussal kukkantottunk bele a szülinapos miniszterelnök jövőjébe. Hogy mi köze van Orbánnak Gyurcsányhoz, Kádárhoz és Horthyhoz, illetve, hogy lájkolják-e a szellemek a magyar kormányfőt, az is kiderül. Videó az ámulathoz.
Kapcsolódó cikkek

Nehéz megtudni, hogy pontosan mikor született Orbán Viktor. Az év, hónap, nap persze könnyen kideríthető (1963. május 31.), de az óra-perc konstelláció már nehezebb ügy. Majdhogynem bele is törik a transzcendentális bicskánk, amikor is – ellenállva a kísértésnek, hogy Szijjártó Péternél érdeklődjük a kormányfő aszcendenséről – az internet mágiáját hívjuk segítségül.

Délután 14 óra, ez derül ki. Nem biztos, de Janák Lajos asztrológus azt mondja, így is jó lesz. Belevágunk hát. Némi csillagállás-számítgatás után fel is áll a horoszkóp. Modern, számítógép mutatja. Részleteket nem árulunk el, mert szeretnénk, ha meg tetszenének nézni a videót róla (kicsit lejjebb van). Egyelőre maximum annyit, hogy Orbán Viktornak több köze van Gyurcsányhoz, Kádárhoz és Horthyhoz, mint azt elsőre gondolnák.

Csillagösvényen bandukoló paripánkkal a horoszkóp után átgaloppozunk az ezotéria rögös útjára. Előkerül a mágia és legkompetensebb művelője.

Lui Padre szakmáját tekintve boszorkánymester, sznoboknak mestermágus. Szaktudása hallatlan és látványos. Farmerban és ingben köszönt minket lakásán. Térül-fordul, átöltözik. Miközben mi tátott szájjal bámulunk a koponyákkal és okkult bigyókkal teli szobára, melyet egy lila selyemfüggöny választ el a mágusotthon többi részétől, a Padre zöld köntöst ölt és ehhez illő zöld fejpántot. Famulusa nincs, egyedül dolgozik. Füstölő gyúl és gyertya, édes illat lengi be a helyiséget. Orbán Viktor A/4-esre nyomtatott arcmását magunk elé helyezzük, melyre – a tiszteletet tartva – jósgömb kerül. Ebből tudjuk meg, mit gondolnak a szellemek a szülinapos kormányfőről. Később cigánykártyát ránt a mágus – így erősít a próféciára.

A poént nem lőjük le, mert videót készítettünk róla. Tessék szépen megnézni, és boldog szülinapot kívánni: