Belföld

Hallgathatják Orbánt már kétmillióért is

orbán-nevet (orbán viktor)
orbán-nevet (orbán viktor)

A "Fókuszban a Nemzeti Érdek - két éves (sic!) a második Orbán-kormány" című konferencia szervezői azoktól a nagyvállalatoktól kérnek támogatást, amelyeket az elmúlt két évben különadók sújtottak – írja a hvg.hu.

“Fókuszban a Nemzeti Érdek – két éves (sic!) a második Orbán-kormány” címmel tart konferenciát a Századvég Alapítvány, a Széll Kálmán Alapítvány és a Heti Válasz Kiadó május 31-én. A rendezvényen a gazdasági, a politikai és az akadémiai élet képviselői mondják el véleményüket – írta az MTI a Századvég Alapítvány közleménye alapján. A fórumot Wolfgang Schüssel volt osztrák kancellár nyitja meg. Orbán Viktor záróbeszédet mond. Ez az előzetes tervektől eltérően nem zártkörű ebéden, hanem sajtónyilvánosan hangzik majd el. A rendezvény előadóinak listája még nem végleges, de neves hazai és külföldi politikusok, közéleti, gazdasági szakemberek közreműködését ígérik (Pálinkás József, az MTA elnöke, Hegedűs Zsuzsa Orbán Viktor tanácsadója és Schöpflin György, EP-képviselő).

Az eseményhez a szervezők nagyvállalatok támogatását kérik. A kiküldött ajánlat szerint nettó 2, 3, illetve 5 millió forintos szponzorációs csomagok közül lehet választani. Ezek különböző szintű együttműködést ajánlanak a cégeknek. Az “A” csomagban, ötmillió forintért tíz jegyet adnak a rendezvényre. Plusz a céglogó és szponzor “megjelenése a rendezvény kommunikációjában”, továbbá kétoldalas “megjelenési lehetőség” a Századvég által a rendezvényre készülő, 1000 példányos kiadványban. És még egy köszönet is belefér majd aHeti Választól, mivel a hetilap a rendezvényről “összefoglaló melléklettel/írással jelentkezik”, amiben dedikáltan lesz egy oldal hirdetési felület. A “B” jelű csomagban lényegében ugyanez a beltartalom, csak 7 tiszteletjegy és 2 VIP-belépő tartozik hozzá, a “C” kétmilióért szintén 5, illetve 1 tiszteletjeggyel – írja a hvg.hu.

A Századvég legújabb felmérése szerint egyébként a kormánypártok őrzik vezető pozíciójukat. A Fidesz előnye az MSZP-hez képest továbbra is több mint másfélszeres mind a teljes népesség, mind a biztos szavazó pártválasztók körében. A biztos szavazók között a Fidesz jelenleg 41 százalékon, a szocialisták 25 százalékon állnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik