Belföld

Növelje tudását kreditpontokért!

Az adótanácsadók és adószakértők a NEXON képzésein is szerezhetnek kreditpontokat. A résztvevők az OEP és az APEH szakembereit kérdezhetik.

A főként humánügyviteli szoftvereiről ismert NEXON oktatási üzletága pénzügyminisztériumi akkreditációt szerzett, így az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők már a nexONEDU Oktatási és Vizsgaközpont képzésein is gyűjthetik a kreditpontokat. A humánügyvitel területén 20 éves tapasztalattal rendelkező vállalat rendezvényein mindig az adott téma szakértői adnak elő, és a szervezők arra is ügyelnek, hogy a kérdésekre adott válaszokkal az egyéni problémákra is keressenek megoldást. A május 14-én megrendezésre kerülő
„Társadalombiztosítás a változó jogkörnyezetben”
című rendezvényen például Széll Zoltánné, az APEH címzetes vezető főtanácsosa, illetve Soltész Lászlóné, az OEP szakmai tanácsadója tart előadást.

A társadalombiztosítás szabályainak változásáról valamint a gyakorlati alkalmazásról szóló rendezvény azért is kiemelkedő, mert az átlagosnál több, 15 kreditpontot jelent a résztvevőknek, amely a képzés színvonalát is mutatja. A nexONEDU május 25-én és 26-án a könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzését is megrendezi, amely elsősorban a vállalkozási, nonprofit és pénzügyi szakterületen regisztrált szakembereknek szól. Ugyanakkor az adótanácsadók és adószakértők jelentkezését is várják a szervezők, hiszen ez utóbbi képzés további 13 kreditpontot ér.


Rendelet

A Pénzügyminisztérium 26/2008-as rendelete írta elő, hogy az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők akkreditált képzéseken kreditpontokat gyűjtsenek. Egy továbbképzési időszak öt évig tart, a szakembereknek ezalatt 100 kreditpontot kell gyűjteniük úgy, hogy legalább 3 naptári évben vesznek részt különböző akkreditált tanfolyamokon.

Ön felkészült a munkaügyi ellenőrzésre?

A nexONEDU továbbra is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a HR területét érintő aktuális kérdésekről tájékoztassa a szakembereket. Ezért rendezik meg május 17-én a
„Felkészülés a munkaügyi ellenőrzésre”
elnevezésű szakmai konferenciát, amelynek résztvevői megismerhetik milyen jogai és kötelezettségei vannak a munkáltatónak és a munkavállalóknak az ellenőrzés során, illetve milyen esetekben kell a felügyelőnek kötelezően bírságot kiszabnia.
A rendezvényen Divinyi Mónika, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség szakmai koordinátora ismerteti majd a tudnivalókat.

Az intézmény ugyanakkor nem csak új képzések szervezésével, hanem az elérhetőség növelésével is igyekszik megfelelni a hallgatói igényeknek. A nexONEDU egyre több e-learning alapú megoldást alkalmaz, ugyanakkor a hagyományos, tantermi előadásokon is biztosítja a személyes konzultáció lehetőségét a résztvevőknek. Az intézmény így tulajdonképpen egy rugalmas blended (vegyes) képzést biztosít a hallgatóinak, amely a hagyományos képzés és az e-learning előnyeit egyesíti.

Növelje tudását kreditpontokért! 1






Ajánlott videó

Olvasói sztorik