Sport

Futsal: Jövőre is próbálkozhatnak

Nem sikerült a bravúr, a Fehérvár Futsal Balogh 2000 együttese kiütéses vereségbe szaladt bele a Rubeola FC elleni NB I-es osztályozón, így jövőre is a másodosztályban játszanak.

Bizakodhatott a Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapata az osztályozó második mérkőzése előtt, annak ellenére, hogy az első, Fehérváron megrendezett összecsapást két góllal (1-3) a vendégek nyerték. Akkor rengeteg helyzet maradt ki, és jobban tudta közel húszéves első osztályban szerzett rutinját érvényesíteni a Rubeola gárdája.

A visszavágón aztán olyan történt a fehérváriakkal, amilyen az egész szezonban sem. Az első félidőben már négygólos hátrányba kerültek, úgy, hogy negyedóra elteltével ebből hármat rámoltak be a vendéglátók Reveland Zoltán kapujába. Sajnos a piros-kékek egymás után hagyták ki a kínálkozó helyzeteket, míg ugyanezek a túloldalon befelé pattantak, és lehetetlen szituációkból is utat talált a labda a fehérvári hálóba. Ráadásul a hazaiak kapusa, Horváth Gergely lehúzta a rolót – akárcsak az első találkozón – és jóformán képtelenség volt gólt lőni a hálóőrnek.

– Játékban főleg az első félidőben teljesen egyenrangú partnerek voltunk, de a szerencse ezúttal is nagy elpártolt tőlünk. Büntetőből a kapufát találtuk el, rengeteg helyzetünk volt, de nem sikerült a gólvonalon túlra juttatnunk a labdát. Ellenfelünk, pedig könyörtelenül büntette az összes hibánkat. Így a nulla négyes félidő után a második játékrészben már nem tudtunk újítani, felzárkózni, és szinte ugyanaz történt, mint az első húsz percben. Próbáltuk ugyan az elején meglepni őket, letámadással, de jól védekeztek, és a kontráikból rendre betaláltak. – mondta érthetően szomorúan Molnár Csaba a fehérváriak egyetlen gólszerzője.

A Fehérvár Futsalt így is elismerés illeti, hiszen első NB II-es idényében parádésan szerepelt, az ezüstéremig jutott, de valljuk meg még egy „tanulóév” kellene a csapatnak ahhoz, hogy stabilan ott lehessen a legjobbak között.

Jegyzőkönyv:

Rubeola FC Csömör – Fehérvár Futsal Balogh 2000 8-1 (4-0)

Gödöllő, vezette: Farkas B. (Antal, Baghy)

Rubeola FC: Horváth G. – Kilik, Varga Cs. 3, Kurucz, Érsek. Cs: Tősér 1, Tvaruska, Lakos, Fülep 1, Simon P. 2, Smeló 1, Dénes. Vezetőedző: Simon Péter

Fehérvár Futsal: Reveland – Béres Z., Molnár Cs. 1, Tóth R., Végvári. Cs: Molnár V., Kertész, Bozai, Takács V., Kéri, Kovács N. Vezetőedző: Reveland Zoltán

Kiállítva: Molnár V. (20. perc)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik