Sport

Kemény ellenfél vár a Fehérvárra

A Fehérvár Futsal Balogh 2000 csapata az NB II Nyugati csoportjában ezüstérmet szerzett, és az is biztossá vált, hogy a Rubeola FC Csömör ellen harcolhatja ki az NB I-es tagságot.

Bár pénteken este még egy fellépés vár a Fehérvár Futsal Balogh 2000 együttesére a bajnok Dunakeszi Kinizsi otthonában, ez az összecsapás inkább a gáláról, és a gyakorlásról fog szólni. A piros-kékek számára ettől függetlenül a neheze azonban még hátra van.

Az MLSZ Futsal bajnokságának hétfőn lejátszott mérkőzéséinek eredményei alapján már szinte biztos, hogy a Fehérvár Futsal csapata a Rubeola FC Csömörrel játszik osztályozó mérkőzéseket az NB I-es tagságért. A fehérvári gárda jelen állás szerint kevesebb ponttal fejezi be a bajnokságot, mint az NBII Keleti csoportjának második helyén végző Kincsem Lovaspark SE Nagykáta, így az erősebb kiesőt, tehát a 9. helyezettet kapja az osztályozó mérkőzésen. Mivel a Csömörnek szintén csak egy mérkőzést kell lejátszania az NBI alsó-ágán, a 9. helyen áll, több mint valószínű, hogy velük méri össze erejét a fehérvári alakulat.

A “Darazsak” 1992 óta meghatározó szereplői a honi futsal életnek. Az más lapra tartozik, hogy a tavalyi szezon végén is osztályozóra kényszerültek, az akkori ezüstérmes, idei bajnok Dunakeszi Kinizsi ellen, de ez a párharc elég egyoldalúra sikeredett, hiszen 15:8-as összesítéssel megtartották NB I-es tagságukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik