Élet-Stílus

Az italozás segíthet a Bayern edzőjének

Franz Beckenbauer, a Bayern klubelnöke sörözni küldte el Jürgen Klinsmann vezetőedzőt a Werdertől elszenvedett 5-2-es hazai vereséget követően.

Jürgen Klinsmann, a Bayern München vezetőedzője nagyon kellemetlenül érezhette magát a kispadon a Weder Bremen elleni bajnokin, a lefújás után aztán egy újabb nehéz feladat várt rá: valahogy meg kellett magyaráznia a kiütéses vereséget.

„Ez egy fekete nap volt a klub történetében. El kell ismernem, a Werder jobb volt, megérdemelten győzött. A brémai csapat agresszívabban és okosabban futballozott, mint mi. Ebből illik okulni. Nem dughatjuk homokba a fejünket: sok mindenben javulnunk, fejlődnünk kell” – mondta a csalódott Klinsmann.

A klubelnök, Franz Beckenbauer sem volt elragadtatva, ám a játékosként és edzőként is világbajnokságot nyert legenda megőrizte humorérzékét, és bánatlazító sörözést „írt elő” az edzőnek a Münchenben zajló sörfesztiválon, az Oktoberfesten.

„Nem irigyellek, innod kell néhány pohár sört – ez ilyenkor az egyetlen megoldás” – üzent az edzőnek Beckenbauer.

A brémaiak a sikerre koccinthatnak a habzó nedűvel. „Nagyon fontos számunkra ez a három pont. Nagy lökést adhat, hogy legyőztünk egy olyan erős csapatot, mint a Bayern. Gratulálok a játékosaimnak, ugyanakkor a jövőben is ilyen teljesítményt várok el tőlük” – így Thomas Schaaf, a Weder trénere.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik