Szórakozás

Elfordultak gyermekei a szalámit lopó Bakácstól

Az újságíró legnagyobb fájdalma, hogy lányai még beszélni sem hajlandóak vele.

Bakács Tibor a heti bevásárlást intézte a budakeszi hipermarketben, mivel azonban csak tízezer forint volt nála, a szalámi már nem fért volna bele. Ő azonban nagyon megkívánta, a vonalkódról pedig teljesen megfeledkezett – többek között ezt mesélte a bolti lopáson tetten ért újságíró a vasárnap esti Frizbi szerdai felvételén.

Bakács elárulta, már régóta anyagi problémákkal küzd, és rettentően megviseli, hogy egy egész ország előtt lejáratta magát, de a legjobban az fáj neki, hogy még a saját lányai sem beszélnek vele, annyira megharagudtak rá.

A kritikus megpróbálja túltenni magát a történteken, első és legfontosabb célja, hogy megbékítse a gyermekeit. Állítása szerint volt, hogy egy hónapban csupán négy napot dolgozott, a tétlenség szinte megőrjítette, de a barátaitól nem tudott és nem is akart segítséget kérni, inkább úgy tett, mintha nem lenne éhes és minden rendben lenne.

A Settenkedőből Lopakodóvá vált Bakács hamarosan újra apa lesz, de arról egyelőre még elképzelése sincs, hogy munkája elvesztése után hogyan tartja el a jelenlegi párjától születendő harmadik gyermekét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lányai nem állnak szóba a szalámitolvajjal (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik