Szórakozás

Bakács Tibor barátnője gyermeket vár

Az újságíró még maga sem tudja, miből fogja eltartani nyár végén születendő gyermekét, csak bizakodik, hogy jobbra fordul élete.

Bakács Tibor három éve vált el fogorvosként dolgozó feleségétől, akitől két gyermeke is született, Kata és Orsi. Most jelenlegi kedvese várja közös kisbabájukat – tudta meg az Új Ász.

Para-Kovács Imre, a művész jó barátja az egyik közösségi oldalon próbálta arra buzdítani az embereket, hogy segítsenek a kritikuson, hiszen hamarosan apa lesz.

“Beszéljünk egy kicsit komolyan! Bakács sz*rban van! Tud valaki bármilyen melót? Van valakinek bármilyen ötlete, hogy a hamarosan megszülető gyermeke ne éhezzen? Mert ha nincs, akkor jobb lenne kussolni!” – írta Para-Kovács, aki a napilapnak sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a barátja magánéletét érintő értesülést, annyit azonban hozzátett: sajnálja kirohanását.

Settenkedő a napilap kérdésére azonban elismerte: gyermeket várnak barátnőjével. A szalámilopáson kapott megazsűri bánja a tettét, és lelkileg megroppant. Azt reméli, a kis jövevény megérkezéséig rendeződnek a körülményei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik