Szórakozás

Egy éve ilyenkor: a legbizarrabb kívánságokról mesélt a szexmániás nő, aki heti 10 férfival fekszik le

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Egy éve ilyenkor az egyik legolvasottabb cikkünkben A Konyhafőnök „drámai” pillanatairól tudósítottunk. A jelzőt maga Sárközi Ákos aggatta a jelenetre, kollégája szerint pedig a versenyző „meggyalázta az alapanyagot”.

Kapcsolódó
Azonnal hazaküldték A Konyhafőnök egyik versenyzőjét, miután meglátták, mit csinált a hallal
Rácz Jenő szavai szerint „meggyalázta” a versenyző az alapanyagot.

Azonnali elküldés lett Pálffy István sorsa is, azonban őt nem egy vetélkedőből, hanem a munkahelyéről tanácsolták el, méghozzá egy igen furcsa mondat miatt:

Kapcsolódó
Azonnali hatállyal kirúgta Pálffy Istvánt a Hír TV
A 13 év után visszatérő képernyős rögtön az első munkanapján arról beszélt, hogy megértőnek kell lennünk az olyan betegekkel, mint a pedofilok.

A hazai közéletben eközben egy külföldi vezető látogatása vert hullámokat, pontosabban Erdogan emberei vertek – és nem hullámokat, hanem egy magyar férfit.

Kapcsolódó

A külpolitika vezető híre egy éve ilyenkor Jevgenyij Prigozsin halála volt. A Wagner csoport vezetője két hónappal korábban lázadást szervezett az orosz vezetés ellen, Putyin akkor látszólag megbocsátott neki, de az elnök korábbi bizalmasának kevesen jósoltak hosszú életet. És jött is egy váratlan baleset.

Kapcsolódó
Meghalt Prigozsin
Moszkvától nem messze lezuhant a Wagner csoport vezetőjének repülőgépe.

Végül ejtsünk szót a címben említett cikkről is: egy magát Jessicának nevező nő arról mesélt, milyen élete van nimfomániásként. Röviden: változatos.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik