Belföld

Meggyilkoltak egy hattagú magyar családot a Vajdaságban

Kiírtottak egy hattagú családot a magyar határnál, a többségben magyarok lakta észak-bácskai Horgoson - jelentette az MTV hiradója.

Nem hivatalos információk szerint a gyilkosság feltehetően hat-hét napja történhetett, de a hatóságok csak kedden szereztek róla tudomást, miután az egyik családtag, a nagyapa kerestetni kezdte két unokáját, mert napok óta nem jártak iskolába. A szomszédok felfigyeltek arra, hogy a szóban forgó család házánál napok óta senki sem takarítja a havat.

A rendőrség a házban rátalált a hat holttestre, az áldozatok között van a két gyerek is. Mivel ők múlt hét szerda óta nem jártak iskolába, feltételezhető, hogy a gyilkosság is azon a napon történhetett. A holttesteket kedden vizsgálat miatt Újvidékre szállították. Megölték a gyerekek szüleit és nagyszüleit is.

Nem hivatalos információk szerint gyümölcstermesztéssel foglalkozó, rendkívül jól szituált család nemrégiben építkezésbe kezdett a falu központjában. Hírek szerint a családi vállalkozásnak Magyarországon is voltak érdekeltségei. A tragédiának a feltételezések szerint nincs etnikai indíttatása, egyes hírek szerint a brutális bűntény a család üzleti tevékenységével hozható kapcsolatba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik