Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: a magyar férfi, aki harmincas évei közepén nyugdíjazta magát

Ahogy minden héten, most is visszatekintünk: mutatjuk, melyik írásaink érdekelték leginkább az olvasóinkat pontosan egy évvel ezelőtt.

2019 márciusában rengetegen olvasták a cikket a 34 éves magyar férfiról, aki „nyugdíjazta magát”. Egyszerűen otthagyott csapot-papot, és mást csinál munka helyett.

„100 millió forintot összespórolni nem olyan nehéz”
Sokan nincsenek tisztában azzal, milyen sokba kerül nekik, hogy dolgoznak – mondja Takács Szabolcs, aki 34 évesen otthagyott csapot-papot, és nyugdíjazta magát. Hol tart most a három éve kezdett emberkísérlet?

Nagy érdeklődést váltott ki egy másik fura karrier is. Egy brit anyuka úgy döntött, segít beindítani a gyermeke erotikus karrierjét: beállt a fényképezőgép mögé és szexi képeket készít a mindössze 22 éves lányáról.

Jut eszünkbe az erotikus munkákról: egy brooklyni prostituált olyan videót tett ki a Twitter-oldalára, amivel szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot. Maga a videó azóta már nem érhető el, de talán nem is olyan sokan szeretnének vécényalogatást nézni. Aki mégis, annak idei cikkünket ajánljuk.

Nagyon sokan kíváncsiak voltak, hogy nézett ki Liptai Claudia 17 évesen. Ha egy éve lemaradt róla, itt a nagy lehetőség:

Így nézett ki Liptai Claudia 17 évesen
Nosztalgiával ünnepelte díját.

Végül egy rettenetesen szomorú eset Mississippi államból:

Az autóban felejtette a gyerekét az exrendőr, mert a felettesével szexelt
A kislány nem élte túl, hogy édesanyja órákra egyedül hagyta őt a kocsiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik