Élet-Stílus

Az autóban felejtette a gyerekét az exrendőr, mert a felettesével szexelt

A  kislány nem élte túl, hogy édesanyja órákra egyedül hagyta őt a kocsiban.

Megrendítő eset tartja lázban Mississippi államot, számolt be róla a minap a Buzzfeed. Cassie Barker, a 29 éves exrendőr bűnösnek vallotta magát emberölés vétségében, mert 2016-ban órákra a járőrkocsiban hagyta az akkor 3 éves kislányát, Cheyenne-t. Aznap a hőmérséklet 38 Celsius-fok felett volt, és bár Barker bekapcsolva hagyta az autóban a légkondit, arra már nem figyelt, hogy az hideg levegőt fújjon.

Mikor később visszatért a kocsihoz, a gyerek már nem élt, mozdulatlanul feküdt az ülésen, a testhőmérséklete majdnem elére a 42 Celsius-fokot.

A történet csak még döbbenetesebb lesz, ha hozzátesszük, hogy Barker azért hagyta a kocsiban a kislányt, mert

az egyik feletteséhez tartott egy légyottra, szex után pedig egyszerűen elaludt.

Az eset után mind őt, mind a felettesét,  Clark Ladnert elbocsájtották, de a férfinak végül nem kellett bíróság elé állnia, mivel neki fogalma sem volt róla, hogy a gyerek egyedül maradt az autóban.

Nem ez volt az első alkalom egyébként, hogy Barker felelőtlen módon hátrahagya Cheyenne-t, egy évvel korábban szintén a kocsiban hagyta hosszabb időre, mikor egy áruházba ment be vásárolni.

A halott lány apja, Ryan Hyer beperelte a rendőrséget és a Mississippi Gyermekvédelmi Szolgálatot, mert nem léptek fel komolyabban az első eset után, és elmondása szerint az egészről nem is tájékoztatták.

Szülőként az lenne a dolguk, hogy megvédjék a gyerekeket. Az én lányom pedig meghalt, mert az édesanyja nem védte meg. Nem csak egyszer, többször sem.

Az ügyészség mindkét esetet mérlegelve úgy döntött, indítványozzák, hogy az anyát 20 évre rács mögé zárják.

 

Kiemelt kép: John Fitzhugh / SUN HERALD FILE

Ajánlott videó

Olvasói sztorik