Sport lineup

Ez az üzlet alapjaiban rázza meg az NFL-t

A New York Giants és a Cleveland Browns tett arról, hogy legyen miről beszélni az NFL-rajongóknak, a liga egyik legjobb elkapója, Odell Beckham Jr. ugyanis a liga egyik kutyaütő csapatához került.

A Cleveland 2017-ben 0 győzelemmel és 16 vereséggel zárt, ehhez képest komoly előrelépés, hogy a nemrég véget ér szezonban hétszer is nyerni tudott, így az AFC Északi csoportjában maga mögé tudta utasítani a Cincinnatit.

Akrobatikus elkapásai és színes egyénisége miatt Beckham Jr. a Giants legnagyobb sztárjának számított, úgyhogy a mostani üzlet biztosan megosztja majd a csapat szurkolóit.

A Giants Jabrill Peppers safetyt és egy első-, valamint egy harmadikkörös draftjogot kapott Beckhamért, így összesen háromszor választhatnak majd, mivel korábbról is volt egy draftjoguk.

Az ügy pikantériáját az adja, hogy tavaly nyáron Beckham új szerződést írt alá, amivel öt év alatt 90 millió dollár ütötte volna a markát, és ezzel ő lett volna a liga legjobban fizetett elkapója.

Aztán alighogy aláírták a szerződést, Beckham egy interjúban kemény kritikákat fogalmazott meg a csapattal szemben, amelynek 2012 óta mindössze egy olyan idénye volt, amikor pozitív mérleggel zárta az alapszakaszt.

A 26 éves klasszis a Giantsnél 59 mérkőzésen 390 elkapást mutatott be, ezekkel 5476 yardot és 44 touchdownt szerzett.

Meddig lehet megélni egy jó mozdulatból?
4 évig biztosan, a többit meglátjuk.

Az, hogy elengedte őt a Giants, valószínűleg azt jelenti, hogy a következő idényt a csapatépítésre használják majd a New York-iak, miközben a Cleveland egycsapásra a rájátszásra esélyesek táborába került.

A 2018-as draft első választottja, az irányító Baker Mayfield, valamint Beckham régi egyetemi csapattársa, Jarvis Landry tehet a legtöbbet az új igazolással együtt azért, hogy a következő idényben a Browns már ne egy lesajnált lúzercsapat legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik